Nejprodávanější tituly v roce 2021
romantika

Poslední velký den - 20%
Proč je důležité brát život jako dar?
romantika
Ukázky

Poslední velký den

288 Kč
230 Kč
Sherwood - 11%
Když lady Marian zjistí, že Robin padl, neví, co bude dál. Když byla zaslíbená právě jemu, byla svobodná, mohla si žít po svém a vzepřít se pravidlům společnosti. Teď je sama a neznamená nic. Když si na sebe oblékala Robinovu zelenou kazajku a do ruky vzala jeho meč a luk, nikdy si nemyslela, že by si ji někdo s Robinem mohl splést.
romantika

Sherwood

296 Kč
263 Kč
Snoubenec mé sestry - 11%
Prudence Giffordová odjakživa věděla, že je domluvený sňatek její starší sestry Sophie se synem souseda, lordem Knavem. Ale jako budoucí spisovatelka romantických příběhů vždycky tvrdila, že by se lidé měli brát pouze z velké lásky.
romantika

Snoubenec mé sestry

251 Kč
223 Kč
Splněné sny - 20%
Jednoho osudného léta se tři velice odlišné ženy ocitnou v městečku Summer Hill ve Virginii a zjistí, že mají společného mnohem víc, než si zpočátku uvědomovaly.První manželství šedesátnice Olivie bylo dlouhé a nešťastné, ovšem nyní se znovu vdala.
romantika
Ukázky

Splněné sny

229 Kč
183 Kč
Stargirl - 20%
(1x)

„Stargirl září. Tento příběh ve vás rezonuje dlouho poté, co knihu zavřete.“ Od chvíle, kdy se na střední škole v ospalém městečku Mica objeví Stargirl, je všechno jinak. Než Leo Borlock zjistí, co se kolem ní děje, uvědomí si, že se zamiloval.

romantika
Ukázky

Stargirl

209 Kč
167 Kč
Záležitost lásky - 11%
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romantika

Záležitost lásky

260 Kč
231 Kč
Zvláštní příběh - 11%
(1x)
Katarína, Karolína a Karin jsou tři sestry, tři různé osobnosti.
romantika

Zvláštní příběh

269 Kč
239 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Hodný holky líbaj líp - 11%
Třicátnice Zoey je vycházející hvězdou newyorského kulinářství a také hodná holka z lepší rodiny.
romantika

Hodný holky líbaj líp

269 Kč
239 Kč
Kavárna malých zázraků - 11%
(2x)

Někdy člověk nejprve musí ztratit půdu pod nohama, aby se dostal do sedmého nebe. Nelly zbožňuje čtení, věří na znamení a – je nešťastně zamilovaná.

romantika

Kavárna malých zázraků

269 Kč
239 Kč
Manželky s.r.o. - 11%
Seznamte se s humornými i vážnými příběhy inspirovanými životem.
romantika

Manželky s.r.o.

224 Kč
199 Kč
Můj I. Q. - 11%

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
199 Kč
Nevěra je hřích - 20%
Když si Adéla uvědomí, že ji manžel podvádí, je z toho velmi nešťastná. V rámci zachování rodiny ho donutí, aby svoji milenku opustil.
romantika
Ukázky

Nevěra je hřích

129 Kč
103 Kč
Pýcha, předsudek a seznamka - 11%
Jak těžké je najít toho pravého? A jak obtížné je napsat moderní verzi slavného románu? Zábavný příběh odkazující se na dílo Jane Austenové dokazuje, že obojí je možné...
romantika

Pýcha, předsudek a seznamka

314 Kč
279 Kč
Třísky - 11%
(3x)

Může být život postižené ženy na vozíku úžasně zábavný a plný dobrodružství? Evidentně ano. Šárka, obyčejná dívka z malého města v Sudetech, ve dvaadvaceti letech po nehodě ochrnula.

romantika

Třísky

314 Kč
279 Kč
Víla - 20%
(1x)
Některé ženy vypadají na první pohled jako bestie, jiné jako víly. Olivie je víla. Jemná, krásná a na první pohled bezelstná. Zamilovat se do víly je snadné, ale někdy nebezpečné. Její představy o partnerském vztahu se mohou vymykat normálu.
romantika
Ukázky

Víla

89 Kč
71 Kč
Vzplanutí - 20%
(1x)
Známe skutečně dobře své přátele? Můžeme věřit tomu, že jsou opravdu dobrými lidmi? Víme s jistotou, že jsou šťastní ve vztahu či v manželství? Co když ten, kdo působí jako milý a dobrý člověk, je ve skutečnosti tím, kdo svou drahou polovičku týrá?
romantika
Ukázky

Vzplanutí

95 Kč
76 Kč
Vždyť jde jen o manželství - 11%
Anglie truchlí nad smrtí princezny Charlotty, ale lady Ariana Boxstallová má jiné starosti. Její bratr Norris je fešný mladík, ale je taky šťastně nezadaný a bezdětný. Norris slíbí, že se ožení pod jednou podmínkou: jestli se Ariana vdá jako první.
romantika

Vždyť jde jen o manželství

296 Kč
263 Kč
Zaťukej mi na srdce - 20%
Věra Kyselková se snaží o nalezení ženicha pro svou dceru a otce pro vnučku. Nejde o snadný čin, protože žádný vytipovaný muž nepostoupí ani do chodby za hlavními domovními dveřmi. Dcera Ida si naštěstí poradí dřív, než se její matka stačí rozkoukat.
romantika
Ukázky

Zaťukej mi na srdce

145 Kč
116 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 978 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 49 > >>