Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
fitness a cvičení

Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
fitness a cvičení
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
fitness a cvičení
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Cvičení (skoro) pro každého - 20%
Chcete začít cvičit, nebo se již hýbete, ale nemáte momentálně možnost navštěvovat svoji oblíbenou tělocvičnu nebo posilovnu?
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení (skoro) pro každého

149 Kč
119 Kč
Jóga z obýváku - 20%

Zacvičte si jógu v klidu a pohodlí pod vedením profesionálů Pozvěte si jógu domů a začněte cvičit ještě dnes, třeba v obýváku. Někdy se vám nikam nechce nebo zrovna nemůžete vyrazit někam za cvičením. Navíc jsou věci, které se na běžných lekcích ani nedozvíte.

fitness a cvičení
Ukázky

Jóga z obýváku

279 Kč
223 Kč
První a poslední fitness kniha - 20%
(1x)

Váš průvodce na cestě za pevným tělem Nadšená sportovkyně, trenérka a autorka úspěšného blogu Fit & Fabulous vás naučí zásady správného cvičení tak, abyste se již nikdy nemuseli stydět do plavek a přestali se trápit dietami.

fitness a cvičení
Ukázky

První a poslední fitness kniha

209 Kč
167 Kč
Skrytá pravda za jógou - 20%
Kniha odhaluje málo známé a skryté aspekty praxe jógy, které nejsou zjevné při běžném pohledu na stávající systémy jógy. Jelikož neexistují dva stejní jedinci, upozorňuje také na individuální charakter hledání vyšších životních hodnot.
fitness a cvičení
Ukázky

Skrytá pravda za jógou

185 Kč
148 Kč
Parkour a freerunning - 20%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
fitness a cvičení
Ukázky

Parkour a freerunning

169 Kč
135 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
fitness a cvičení
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
fitness a cvičení
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
fitness a cvičení
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>