Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi

The Choice - 20%
(2x)
‘’I dream of a world in flames: nuclear bombs falling on cities, consuming them like cancer; surviving in underground shelters, where we slowly turn into animals. These dreams are so lifelike.
sci-fi
Ukázky

The Choice

299 Kč
239 Kč
O poklad Ciboly - 20%

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

sci-fi
Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
159 Kč
Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Ravenor - 20%
(2x)
První díl série o inkvizitoru Ravenorovi navazující na trilogii Eisenhorn (Xenos, Malleus a Hereticus) ze světa Warhammeru 40 000.
sci-fi
Ukázky

Ravenor

149 Kč
119 Kč
Hereticus - 20%
(2x)
Inkvizitor Gregor Eisenhorn, pronásledovaný svými bývalými spojenci jako radikál a nepřítel Impéria, musí dokázat, že je stále loajální Císaři a zároveň vypátrat nebezpečného kacíře o kterém všichni věří, že je mrtvý.
sci-fi
Ukázky

Hereticus

149 Kč
119 Kč
QualityLand - 20%
(1x)

Nejzábavnější sci-fi nejen v tomto vesmíru Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete.

sci-fi
Ukázky

QualityLand

299 Kč
239 Kč
Ve stínu slunce - 20%
Když se v první polovině 22. století začnou ztrácet kosmické lodě, vypadá to, že za to mohou piráti, povstalci z kolonií nebo nezměrné hlubiny vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Ve stínu slunce

279 Kč
223 Kč
Solaris - 20%
(2x)

Nové vydání jednoho z nejslavnějších sci-fi děl v historii Kris Kelvin přilétá k planetě Solaris, aby zkoumal oceán na jejím povrchu. Posádka tamní stanice se ovšem setkává s nevysvětlitelným jevem: jejím členům se zjevují lidé, které postrádají, živé vzpomínky, jichž se nemůžou zbavit.

sci-fi
Ukázky

Solaris

249 Kč
199 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
sci-fi
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
sci-fi
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Silo 2: Turnus - 20%
(1x)
Co předcházelo životu v „Silech“, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.
sci-fi
Ukázky

Silo 2: Turnus

279 Kč
223 Kč
Galaxie v plamenech - 20%
(3x)
Když se vojevůdce Horus zotavil ze svých strašlivých zranění, vytáhl s vítězícím říšským vojskem proti vzbouřené planetě Ištvan III.
sci-fi
Ukázky

Galaxie v plamenech

149 Kč
119 Kč
S pokorou a nadějí - 20%
(1x)
Sci-fi novela od autorky oceňované série Poutníci.
sci-fi
Ukázky

S pokorou a nadějí

199 Kč
159 Kč
Horův vzestup - 20%
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi
Ukázky

Horův vzestup

149 Kč
119 Kč
Věk supernovy - 20%
(4x)
Postapokalyptický román autora bestselleru Problém tří těles.
sci-fi
Ukázky

Věk supernovy

249 Kč
199 Kč
Leviatan se probouzí - 20%
(6x)
První kniha ze série Expanze. Space opera klasického pojetí, v níž se posádka malé těžařské lodi dostane díky objevu opuštěného vesmírného plavidla do středu zájmů mnoha různých skupin v lidmi kolonizované Sluneční soustavě.
sci-fi
Ukázky

Leviatan se probouzí

199 Kč
159 Kč
Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
V prázdnotě - 20%
(1x)
Probudil se ve spánkové komoře na obrovské vesmírné lodi. Nepamatuje si kdo je, kde je, ani jak se sem dostal. Plavidlo je plné zmrazených mrtvých lidí a on jediný je naživu. Při postupném vybavování si své identity se setkává s nejednou překážkou.
sci-fi
Ukázky

V prázdnotě

249 Kč
199 Kč
Agent s cejchem smrti - 20%
Hrabě X-Hawk zrádce, zběhy a vzbouřence netoleruje. Trest je jediný – smrt. Jeho kati zabijáci proslídí i ty nejzapadlejší zapomenuté světy na okrajích metauniverza, aby potrestali vzpurné.
sci-fi
Ukázky

Agent s cejchem smrti

129 Kč
103 Kč
Mise na planetě - 20%
Váleční hrdinové před důchodem nejsou obvykle odvoláváni a posíláni do dalekých končin galaxie kvůli rutinnímu vyšetřování. Proto když plukovník Carl Butler přijme žádost svého starého a vlivného přítele, ví, že jde o něco zásadního – něco, o čem neví zdaleka všechno.
sci-fi
Ukázky

Mise na planetě

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 311 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>