Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi

Abaddonova brána - 20%
(2x)
Třetí kniha ze série Expanze. Kniha získala cenu Locus v kategorii nejlepší science-fiction román roku 2013. Hlasovali čtenáři stejnojmenného amerického odborného časopisu.
sci-fi
Ukázky

Abaddonova brána

199 Kč
159 Kč
Kalibánova válka - 20%
(2x)
Druhá kniha ze série Expanze. Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.
sci-fi
Ukázky

Kalibánova válka

199 Kč
159 Kč
Poslední den - 20%
Poslední den uzavírá sérii postapokalyptických příběhů Vteřinu poté a Rok poté. Je to už více než dva roky od chvíle, kdy útok elektromagnetickým pulzem připravil Spojené státy o elektřinu a přinesl temnotu, hlad a umírání.
sci-fi
Ukázky

Poslední den

269 Kč
215 Kč
Falešní bohové - 20%
(1x)
Román Falešní bohové pojednává o Horově pádu. V komplikovaném spiknutí zosnovaném přívrženci Chaosu je Horus na měsíci planety Davin zraněn cizáckou, Chaosem otrávenou zbraní. Další román ze světa Warhammeru 40 000, druhý díl cyklu Horovo kacířství.
sci-fi
Ukázky

Falešní bohové

149 Kč
119 Kč
Měsíc mého života - 20%
Utěsněte si skafandry, dlouhá cesta začíná… Právě vychází první, nově revidovaný svazek příběhů Kuby Nedomého a Dědka Čucháka, dvou lidí, jimiž život zametl tak silně, až skončili v lunárním habitatu na Měsíci.
sci-fi
Ukázky

Měsíc mého života

189 Kč
151 Kč
Vzestup Persepole - 20%
(2x)

Starý nepřítel se vrací.

Lidstvo expanduje k tisícům sluncí a nově kolonizované galaxie se bolestně snaží najít svou cestu k přežití.

sci-fi
Ukázky

Vzestup Persepole

199 Kč
159 Kč
Křižník Thor - 20%
(1x)
Evropská unie se potácí na pokraji úpadku, zoufale postrádá suroviny, hlavně ropu, ale nemá dostatečné vojenské a námořní síly, aby zabezpečila obchodní trasy a prolomila nevyhlášenou blokádu.
sci-fi
Ukázky

Křižník Thor

239 Kč
191 Kč
Druhá Nadace - 20%
(2x)
Osud lidstva spočívá v rukou Arkadie Darellové, čtrnáctileté dívky obtížené hrozným tajemstvím. A zatímco se vědci Druhé Nadace připravují na rozhodující střetnutí s Mezkem, zástupci přemožené První Nadace se vydávají do vesmíru na beznadějnou cestu.
sci-fi
Ukázky

Druhá Nadace

188 Kč
150 Kč
Nadace a říše - 20%
(2x)
Druhá část dnes již klasického díla sci-fi literatury se odehrává na území fantastické galaktické Říše, která právě prožívá období úpadku.
sci-fi
Ukázky

Nadace a říše

188 Kč
150 Kč
Popel Babylonu - 20%
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
sci-fi
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
159 Kč
Červený trpaslík 3. - Poslední člověk - 20%
(2x)
Další kniha věnovaná osudům posádky vesmírné těžařské lodi Červený trpaslík. David Lister tentokrát třímá v rukou osud celého lidstva.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 3. - Poslední člověk

98 Kč
78 Kč
Gideon Devátá - 20%
(1x)
Sci-fi román plný šermířských soubojů, politických intrik a lesbických nekromantek.
sci-fi
Ukázky

Gideon Devátá

249 Kč
199 Kč
Jedna zatracená pohroma za druhou - 20%
(3x)
Pod zdánlivě nevinnou rouškou Svaté Marie probíhá tak trochu jiný historický výzkum. Tamní zaměstnanci v žádném případě nepřipouštějí, že by šlo o cestování v čase, místo toho zkoumají „významné historické události v příslušné době“.
sci-fi
Ukázky

Jedna zatracená pohroma za druhou

249 Kč
199 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
sci-fi
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Mramorový ráj - 20%
Fantazie Dmitrije Gluchovského zrodila kultovní román Metro 2033 a inspirovala vznik literární školy jeho následovatelů zvané Univerzum 2033. Román Mramorový ráj Sergeje Kuzněcova patří k těm nejoceňovanějším…
sci-fi
Ukázky

Mramorový ráj

209 Kč
167 Kč
Impérium - 20%
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
sci-fi
Ukázky

Impérium

239 Kč
191 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Ocelový vítr - 20%
Tisíce let vzdálená budoucnost. Lidstvo pomalu objevuje vesmír pomocí obřích generačních lodí.Na jedné z nich je i Chiku. Během více jak dvě stě let dlouhé cesty se může hodně pokazit.
sci-fi
Ukázky

Ocelový vítr

309 Kč
247 Kč
Časovládci: Skryté ostří - 20%
(1x)
Existuje něco, co dokáže změnit povahu lidstva? Jorgen je jedním z mála lidí, kteří ví, jak překračovat hranice času.
sci-fi
Ukázky

Časovládci: Skryté ostří

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 311 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>