Nejprodávanější knihy v roce 2021
detektivky

Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Komunita truchlících - 11%
(2x)

Nikdy nevěřte, že jste v bezpečí. Druhý případ Coltera Shawa.

Při sledování dvou údajných zločinců narazí lovec odměn Colter Shaw ve washingtonské divočině na záhadnou komunitu.

detektivky
Ukázky

Komunita truchlících

359 Kč
319 Kč
Poslední tanec - 11%
Proč má starý kardiak, jenž údajně zemřel pokojně ve spánku, na krku stopy po oprátce? Maskuje dcera otcovu sebevraždu jen proto, aby zúročila životní pojistku?
detektivky

Poslední tanec

71 Kč
63 Kč
Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
Pandemie - 11%
(1x)
V oblíbené ptačí rezervaci z neznámého důvodu uhyne několik labutí. O pár hodin později někdo nedaleko Paříže zavraždí muže a jeho psa a v blízkém rybníku se najdou zohavené ostatky čtyř těl.
detektivky
Ukázky

Pandemie

404 Kč
359 Kč
Spící nymfa - 11%
(1x)
Komisařka Battagliová má před sebou zdánlivě neřešitelný případ brutální vraždy, k níž došlo na konci druhé světové války. Vracíme se do úchvatné horské přírody, mezi uzavřenou komunitu nedůvěřivých obyvatel.
detektivky
Ukázky

Spící nymfa

439 Kč
390 Kč
Marlow - 11%
(3x)
Berlín, konec léta 1935. V rodině Rathových si jde každý svou cestou.
detektivky

Marlow

404 Kč
359 Kč
Chladnokrevně - 11%
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
detektivky
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
359 Kč
Temné hlubiny - 11%
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
359 Kč
Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti - 11%
Existuje souvislost mezi vraždou válečného hrdiny rozřezaného na kusy, podezřelými aktivitami věhlasného kaligrafa, záhadným zmizením sbírky nefritů a nejasnostmi v manželství obchodníka s čajovými konvicemi?
detektivky

Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti

234 Kč
208 Kč
Puls
(2x)
Na místní dostihové dráze je nalezen muž v bezvědomí a okamžitě je převezen do nemocnice, kde následně umírá.
detektivky

Puls

279 Kč
Hra na smrt - 11%
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
detektivky

Hra na smrt

269 Kč
239 Kč
Poslední lov - 11%
(2x)
LUXUSNÍ VLAK, MRTVÝ POLICISTA A ZKORUMPOVANÁ VLÁDA
Když kapitánovi Bennymu Griesselovi přistane na stole spis s odloženým případem, neochotně se spolu se svým parťákem Vaughnem Cupidem pustí do ověřování důkazů...
detektivky

Poslední lov

359 Kč
319 Kč
Smrtící tajnosti - 11%
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?
detektivky

Smrtící tajnosti

404 Kč
359 Kč
Podfuk s diamanty - 37%
Bonviván, světák, labužník a příležitostný detektiv Sam Lewitt se opět vrací z Los Angeles do kouzelné a sluncem zalité Provence.
detektivky
Ukázky

Podfuk s diamanty

158 Kč
99 Kč
Ďáblova hora - 47%
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
detektivky
Ukázky

Ďáblova hora

279 Kč
148 Kč
Podfuk v Marseille - 11%
Marseille … je to zvláštní místo, založené před více jak šestadvaceti stoletími, dříve než Paříž začali nazývat Paříž. A ve srovnání s ní je rozlohou Marseille dvojnásobná a po celém pobřeží zastavěná. Snad s výjimkou jedné kouzelné zátoky...
detektivky

Podfuk v Marseille

197 Kč
175 Kč
Zpověď bratra Haluina - 11%

Když poslední zpověď odhalí příběh dávné lásky…

Pro mnichy benediktinského kláštera svatého Petra a Pavla v Shrewsbury začala zima roku 1142 pohromou.

detektivky

Zpověď bratra Haluina

314 Kč
279 Kč
Špetka věčnosti - 51%
(2x)
Komisař Adamsberg má problém: z vězení uprchla vraždící ošetřovatelka, kterou kdysi zatkl, a teď má na něho spadeno. Krom toho se svým týmem řeší případ dvou mrtvých mladíků, zdánlivě zabitých při vyřizování drogových účtů.
detektivky

Špetka věčnosti

302 Kč
148 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 751 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 38 > >>