Nejprodávanější knihy v roce 2021
detektivky

Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
detektivky

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Zadní pokoj - 11%
(1x)
Na chatě bývalého ministra zdravotnictví a zahraničí Bernharda Clausena se našla pozůstalost neslučitelná s obrazem bezúhonného politika.
detektivky

Zadní pokoj

359 Kč
319 Kč
Druhý život pana Roose
(3x)
Když bylo Antemu Valdemaru Roosovi dvanáct let, spáchal jeho otec sebevraždu. Valdemar od té doby vytrvale volil v sázkové kanceláři stejnou kombinaci čísel.
detektivky

Druhý život pana Roose

179 Kč
Klubko zmijí - 11%
(1x)
Zatknout a usvědčit pachatele vraždy je dřina i pro detektivy z oddělení vražd. Do cesty se občas postaví nedostatek použitelných stop z místa činu, neochota svědků a další nepředvídatelné okolnosti. Nejhorší ze všeho je zrada někoho z vlastních řad.
detektivky

Klubko zmijí

314 Kč
279 Kč
Případy soudce Ti. Rozvod po čínsku - 11%
Další z případů slavného soudce Ti.
detektivky

Případy soudce Ti. Rozvod po čínsku

234 Kč
208 Kč
Šachové figurky - 6%
(9x)
Závěrečný román trilogie z ostrova Lewis. (Skála, Muž z ostrova Lewis, Šachové figurky)
detektivky

Šachové figurky

280 Kč
263 Kč
Četnické případy
Četnické případy přibližují způsoby řešení zločinů československým četnictvem. Popisované příhody se skutečně udály a byly zpracovány za využití dobového tisku, odborné literatury i pamětí a vzpomínek bývalých příslušníků četnictva.
detektivky

Četnické případy

89 Kč
LINKA - 11%
(3x)
Komiks Linka představuje v dnešní době nečekaně nekorektní čtení. Nedělá si hlavu s ničím, s nikým, jemnocit tu jde stranou a zůstává pořádně „erková“ zábava.
detektivky

LINKA

359 Kč
319 Kč
Noc světlonoše - 11%
V předvečer pohanského svátku Samhain najdou Eadulf a válečník Aidan v hranici mrtvého.
detektivky

Noc světlonoše

359 Kč
319 Kč
Zločiny Velké Prahy - 11%
Literární předloha k historickému krimiseriálu z 20. let minulého století stylově navazuje na seriál Hříšní lidé Města pražského a Četnické humoresky.
Deset povídek inspirovaných skutečnými případy z tzv. Velké Prahy.
detektivky

Zločiny Velké Prahy

332 Kč
295 Kč
Zlovůle - 11%
(1x)
Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti.
detektivky

Zlovůle

359 Kč
319 Kč
Nejlepší britské krimipovídky - 11%
Dvaačtyřicet povídek, pečlivě vybraných britskou editorskou legendou Maximem Jakubowskim, nabízí výběr toho nejlepšího ze současné žánrové tvorby.
detektivky

Nejlepší britské krimipovídky

359 Kč
319 Kč
Smrtící bílá - 11%
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
439 Kč
Astronomův sen - 52%
(2x)
Píše se rok 1601 a Rudolf II. pořádá na Pražském hradě hostinu na počest svého dvorního astronoma (a astrologa) Tychona Braha. Když je po večeři astronom nalezen mrtev v hradním kabinetu kuriozit, císař se rozhodne všechny hosty držet na Hradě.
detektivky
Ukázky

Astronomův sen

207 Kč
99 Kč
Ztracený diadém - 11%
Dne 7. února 1311 byl v bazilice sv. Víta na Pražském hradě slavnostně korunován nový český král Jan Lucemburský a spolu s ním i jeho žena Eliška.
detektivky

Ztracený diadém

296 Kč
263 Kč
Krev na sněhu - 11%
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
detektivky
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
239 Kč
Pes baskervillský - grafický román - 11%
(1x)
Arthur Conan Doyle je tvůrcem hlavního hrdiny oblíbených detektivek, Sherlocka Holmese. Dost možná nejslavnějším románem v čele s charismatickým detektivem je právě Pes baskervillský.
detektivky

Pes baskervillský - grafický román

449 Kč
399 Kč
Neuzavřené případy - 58%
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

238 Kč
99 Kč
Úplně jiný příběh - 11%
(3x)
Během dovolené ve Finistere i Bretagni se setká šest Švédů: dva manželské páry a dva muži. Koupou se, podnikají výlety a také trochu flirtují.
detektivky

Úplně jiný příběh

359 Kč
319 Kč
Švábi - 11%
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 751 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 38 > >>