Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
děti a mládež

Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
děti a mládež
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Noci běsů - 20%
(6x)
Před dvanácti lety ze zapadlé vesnice v pohraničí, kde platí vlastní pravidla a lidé stále věří ve staré bohy, zmizely beze stopy čtyři děti. Teď se vrátili jako dospělí lidé. Mezi nimi i Astrid Mahlerová. Ona ani ostatní si nepamatují, kde celou dobu byli a co se jim stalo.
děti a mládež
Ukázky

Noci běsů

249 Kč
199 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Dědictví krve - 20%
(2x)

Princezna, co umí ovládat krev. Podrazák bez budoucnosti. Svět, který stojí za to zachránit. Princezna Ana strávila celý svůj život v paláci. Když ji obviní z vraždy jejího otce, musí uprchnout, aby našla pravého vraha a prokázala svoji nevinu. Sama to rozhodně nedokáže.

děti a mládež
Ukázky

Dědictví krve

299 Kč
239 Kč
Opačno - 20%
(1x)

První díl fantasy série z alternativní magické verze Londýna Vítejte v Opačnu a v tak trochu jiném Londýně, jehož ulice přetékají magií. Také je to ale město rozdělené mezi šest frakcí – a křehký mír právě ohrozil vůdce Měňavců Gedeon Ravenswood.

děti a mládež
Ukázky

Opačno

269 Kč
215 Kč
Rod země a krve - 20%
(4x)
Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování.
děti a mládež
Ukázky

Rod země a krve

339 Kč
271 Kč
Říkej tomu, jak chceš - 20%
(2x)

Můžou dobré úmysly omluvit špatný čin? Contemporary hit od autorky bestselleru Dopisy ztraceným. Rob býval populárním hráčem lakrosu, ale pak jeho otce chytili při zpronevěře a teď je z něj vyvrhel. Po tátově nepovedeném pokusu o sebevraždu se o něj navíc musí Rob s mámou starat.

děti a mládež
Ukázky

Říkej tomu, jak chceš

279 Kč
223 Kč
V pasti - 20%
(1x)
Simon má život, jaký si vždy přál. Stereotyp, vysoké postavení v úspěšné firmě a svoji spořádanou rodinu. Jered je živel, který nikdy nic neplánuje. Rád si vychutnává život plnými doušky a nepřemýšlí nad následky.
děti a mládež
Ukázky

V pasti

149 Kč
119 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
děti a mládež
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Supernova - 20%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
děti a mládež
Ukázky

Supernova

319 Kč
255 Kč
Griša - Bouře a vzdor - 20%
(2x)
Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.
děti a mládež
Ukázky

Griša - Bouře a vzdor

249 Kč
199 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
děti a mládež
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
děti a mládež
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Ďábelská zubařka - 20%
(2x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež
Ukázky

Ďábelská zubařka

198 Kč
158 Kč
Strašidelné Brno - 20%
Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy! Skoro každá zdejší památka nebo místo má své děsivé příběhy – a málokdo je zná tak dobře jako Arnošt Goldflam.
děti a mládež
Ukázky

Strašidelné Brno

209 Kč
167 Kč
Vůně citrónu - 20%
(1x)
Alison už toho za svůj život viděla a zažila tolik, že si je jistá tím, že ji jen tak něco nepřekvapí. Pak ale do její kavárny začne chodit Sam. Tichá dívka, která s pravidelnou přesností ve dvě přijde, objedná si čaj s sebou, ale posadí se s ním ke stolečku.
děti a mládež
Ukázky

Vůně citrónu

209 Kč
167 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
děti a mládež
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
děti a mládež
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 724 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>