Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
děti a mládež

Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

děti a mládež
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
děti a mládež
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Kdysi - 20%
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

138 Kč
110 Kč
Myši patří do nebe - 20%
(1x)
Dobrodružství myšky Šupito začíná dramaticky. Myška utíká cestou necestou před lišákem, který ji pronásleduje, a zřítí se z příkrého srázu do propasti. Když se Šupito probudí, uvidí před sebou malou rozpláclou myšku.
děti a mládež
Ukázky

Myši patří do nebe

209 Kč
167 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
děti a mládež
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
České pověsti pro malé děti - 20%
Kniha České pověsti pro malé děti vzbudí v nejmenších čtenářích zájem o slavnou minulost našeho národa. Autorka Martina Drijverová vybrala nejznámější a nejpůvabnější pověsti a převyprávěla je jazykem pro děti srozumitelným a přitažlivým.
děti a mládež
Ukázky

České pověsti pro malé děti

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a vana času - 20%

Doktor Proktor a jeho dva malí asistenti na výpravě do minulosti Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času.

děti a mládež
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

249 Kč
199 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
děti a mládež
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

děti a mládež
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Tamařino souhvězdí - 20%
(2x)
Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči. A pochybuje.
děti a mládež
Ukázky

Tamařino souhvězdí

209 Kč
167 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
děti a mládež
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
děti a mládež
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

děti a mládež
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
děti a mládež
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
děti a mládež
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
děti a mládež
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 724 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 37 > >>