Nejprodávanější tituly v roce 2021
komiksy

Záleskautky – Lumberjanes 4 - 11%
Parta nebojácných dívek opět dokazuje, že skauting a fantasy jdou skvěle dohromady.
komiksy

Záleskautky – Lumberjanes 4

269 Kč
239 Kč
Komiksová učebnice komiksu - 11%
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
komiksy
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
359 Kč
Kšaft
(2x)
Morytát „Kšaft“ byl první baladou, kterou Kalina vydal na počátku čtyřicátých let, která se i přes výtky kritiků pro nevyzrálou formu stala velmi populární.
komiksy
Ukázky

Kšaft

35 Kč
Akira 1 - 11%
(1x)
Velká záhada zvaná AKIRA je napínavým dramatem odehrávajícím se v roce 2019... v roce jež předchází olympiádě, která se má konat v Tokiu na znamení snahy o znovuzískání blahobytu pozbytého ve třetí světové válce.
komiksy

Akira 1

539 Kč
479 Kč
Návrat z pískoviště - 11%
To pochopíš, až budeš mít vlastní děcko, říkali. To si vůbec nedovedeš představit, jaký to je, říkali. Ani nevíš, kolik máš teď volnýho času, říkali. A pak byla v šoku z toho, kam že se ten čas poděl!
komiksy
Ukázky

Návrat z pískoviště

242 Kč
215 Kč
Negalyod - 11%

Svět protínaný obřím potrubím a obydlený dinosaury, létající města… a všudypřítomná „síť“, která ovládá všechno a všechny. Mladý pouštní pastýř, kterému vybijí celé stádo, odejde do města hledat pomstu…

komiksy
Ukázky

Negalyod

538 Kč
478 Kč
Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989) - 11%
(1x)
Významné momenty naší moderní historie, zajímavé informace o významných osobnostech z kulturního a vědeckého světa či sportu a více než tisíc obrázků najdou děti, rodiče, prarodiče a učitelé ve výjimečné komiksové knize, která si získala srdce tisíců čtenářů.
komiksy

Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)

359 Kč
319 Kč
V hlavní roli Tomáš Holý - 64%
Grafický román V hlavní roli Tomáš Holý Oty Karse originálně zpracovává Tomášův životní příběh propojený se životy jeho blízkých. Zároveň vykresluje, jak těžké je zůstat sám sebou pod tlakem slávy a očekáváním druhých.
komiksy
Ukázky

V hlavní roli Tomáš Holý

238 Kč
85 Kč
Neználci - 11%

Étienne Davodeau je autorem komiksů, o světě vína toho moc neví. Richard Leroy je vinař, za celý život prakticky nepřečetl jediný komiks.

Oba jsou však plní odhodlání poznat život a svět toho druhého.

komiksy

Neználci

358 Kč
318 Kč
Záhady kvantového světa - 11%
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
komiksy

Záhady kvantového světa

358 Kč
318 Kč
Hubert - 11%
Hubert, introvertní muž středního věku, žije v Bruselu, ale nikdy si tam nezvykl. Každý víkend navštěvuje muzeum starého a moderního umění a hledá útěchu v obrazech. Jedna prostá příhoda dokáže jeho uzavřeným světem pořádně otřást.
komiksy
Ukázky

Hubert

314 Kč
279 Kč
O Červenáčkovi - 11%
(2x)
Obrázky a texty v bublinách. Barevné postavičky na zažloutlých stránkách. Vzpomínky na jejich vůni…
komiksy
Ukázky

O Červenáčkovi

378 Kč
336 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
komiksy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Jágr, legenda - 11%
„Já jsem jednou řekl, že chci bejt nejlepší na světě, a já na tom pořád trvám,“ prohlásil ve svých dvaceti letech Jaromír Jágr.
komiksy
Ukázky

Jágr, legenda

448 Kč
398 Kč
Morgavsa a Morgana - Kočkonautky - 11%
Začíná zbrusu nové dobrodružství čarodějky Morgavsy a její učednice Morganky!
komiksy

Morgavsa a Morgana - Kočkonautky

269 Kč
239 Kč
Sexkomiks 2: Intimní historie Afriky a Orientu - 11%
(1x)
Po dějinách sexu v západní kultuře, kterým se věnoval první svazek Sexkomiksu, se vydáme do sexuálních světů geograficky vzdálenějších.
komiksy

Sexkomiks 2: Intimní historie Afriky a Orientu

332 Kč
295 Kč
Dogman - 11%
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

komiksy

Dogman

314 Kč
279 Kč
Neohrožené ženy - 11%
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
komiksy

Neohrožené ženy

313 Kč
278 Kč
Batman / Fortnite: Bod nula 4 - 11%
Přicházejí noví bojovníci! Po šokujícím finále minulého dílu se začíná dávat dohromady skupina bojovníků. Budou jejich schopnosti stačit na odhalení tajemství smrtící hry? Nebo dřív dojde na další vražedný boj?
komiksy

Batman / Fortnite: Bod nula 4

71 Kč
63 Kč
Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice - 11%
(1x)
Pokračování oblíbených příhod malé Morganky. Obě čarodějky míří na Island s jediným cílem - vrátit zachráněného draka do jeho rodiště. Během cesty na ně čekají různá dobrodružství. Morganka bude muset čelit mnoha nesnázím a hlavně bude muset převzít zodpovědnost sama za sebe.
komiksy

Morgavsa a Morgana - Živelné měňavice

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>