Nejprodávanější tituly v roce 2021
ekonomie

INTRASTAT a DPH v příkladech - 20%
Potřebujete vyplnit INTRASTAT? Ve druhém, aktualizovaném vydání praktické a jedinečné publikace naleznete nejen výklad, ale i konkrétní příklady z praxe. Příklady reagují na zavedení podrobnějšího členění kódů povahy transakce uvedením konkrétního kódu.
ekonomie
Ukázky

INTRASTAT a DPH v příkladech

169 Kč
135 Kč
Měření výkonnosti - 20%
Co vlastně znamená ono magické slovo "výkonnost"? Proč a pro koho měříme výkonnost firmy, divize, zakázky nebo manažerů či zaměstnanců, kteří jsou za výkonnost odpovědní? Jaký je vztah výkonnosti k času?
ekonomie
Ukázky

Měření výkonnosti

339 Kč
271 Kč
Podnik v časech krize - 20%
Kniha přináší ostrý a vyhraněný pohled na současnou hospodářkou krizi a její dopad na naše podniky, se kterým nemusí mnoho lidí souhlasit, ale který nikoho nenechá lhostejným. Uznávaná expertka do značné míry kritizuje mnoho metod používaných vedením.
ekonomie
Ukázky

Podnik v časech krize

271 Kč
217 Kč
Public relations - moderně a účinně - 20%
Úspěšná publikace je aktualizována a doplněna o nové poznatky z oblasti corporate designu a corporate governance, je rozšířena o nový fenomén on-line PR - blogování, více se věnuje veletržnímu PR.
ekonomie
Ukázky

Public relations - moderně a účinně

302 Kč
242 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
ekonomie
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
ekonomie
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera - 20%
Manažeři všech úrovní se v čtivé a přehledné knížce dozví, jak se úspěšně vypořádat s deseti situacemi, které lze považovat za jedny z nejobtížnějších v práci a kariéře každého manažera.
ekonomie
Ukázky

Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera

271 Kč
217 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Autoři komplexně popisují manažerské účetnictví jako systém sestávající ze tří základních subsystémů — nákladového účetnictví, rozpočetnictví a kalkulací.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

297 Kč
238 Kč
Marketing kulturního dědictví a umění - 20%
Pracovníci kulturních organizací a studenti dostávají v podobě této knihy skutečně komplexní a praktickou příručku zabývající se tzv. art marketingem. Čtivá a výborně strukturovaná kniha, která nemá na českém trhu konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Marketing kulturního dědictví a umění

319 Kč
255 Kč
Projektové řízení technologických staveb - 20%
Ojedinělý průvodce světem technologických staveb seznamuje se všemi hlavními činnosti projektového manažera při přípravě a realizaci staveb, kde hlavní slovo mají výrobní technologie.
ekonomie
Ukázky

Projektové řízení technologických staveb

450 Kč
360 Kč
Zobrazuji 531 - 540 z 555 položek
<< < 1 .. 52 53 54 55 56 > >>