Nejprodávanější tituly v roce 2021
ekonomie

Řešení problémů a rozhodování - 20%
Řešíte? Rozhodujete? Nebo snad dokonce odpovídáte za to, aby se řešení opravdu uskutečnilo? Potom držíte v rukou správnou knihu.
ekonomie
Ukázky

Řešení problémů a rozhodování

169 Kč
135 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
ekonomie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
XML technologie - 20%
Ojedinělá publikace, která aktuálně reaguje na rychlý vývoj problematiky v posledních letech, komplexně seznamuje s XML technologiemi se zvláštním zřetelem na XML databáze.
ekonomie
Ukázky

XML technologie

271 Kč
217 Kč
Řízení výroby a nákupu - 20%
V knize zkušených odborníků se dozvíte, že pro odstranění manažerských problémů, zvýšení efektivnosti firmy a zajištění konkurenceschopnosti je nezbytné propojení řízení výroby, nákupu a marketingu a přijetí marketingové koncepce podnikání.
ekonomie
Ukázky

Řízení výroby a nákupu

492 Kč
394 Kč
Znalostní management a proces jeho zavádění - 20%
Firemní manažeři a studenti v knize najdou ucelený pohled na znalostní management jako moderní manažerskou disciplinu. Po seznámení se s základními pojmy se čtenáři dozví praktické informace o znalostním managementu z různých úhlů pohledu.
ekonomie
Ukázky

Znalostní management a proces jeho zavádění

302 Kč
242 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Inventarizace v praxi - 20%
Uznávaný odborník odpovídá na všechny možné otázky — provede vás všemi povinnostmi, které souvisejí s prováděním inventarizace majetků a závazků v praxi účetních jednotek.
ekonomie
Ukázky

Inventarizace v praxi

220 Kč
176 Kč
Kybersocialismus - 11%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
ekonomie

Kybersocialismus

171 Kč
152 Kč
Manažerka a stres - 20%
Budování kariéry a plánování rodiny představuje pro mnoho žen zásadní okamžiky jejich života. Bohužel často dochází k tomu, že žena je nucena zvolit jen jednu z těchto dvou možností seberealizace.
ekonomie
Ukázky

Manažerka a stres

111 Kč
89 Kč
Platební karty - 20%
Ojedinělá publikace na našem i světovém trhu podává komplexní pohled na historii platebních karet. Zajímavým a poutavým způsobem přibližuje vývoj jednotlivých typů platebních karet v USA, v Evropě a Japonsku a vznik mezinárodních kartových asociací.
ekonomie
Ukázky

Platební karty

594 Kč
475 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 555 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 > >>