Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
fantasy

Conan a brány času - 20%
Kvůli neshodám s králem Khossem oželel Conan kariéru velitele khorajských vojsk a raději se vytratil i s částí královského pokladu.
fantasy
Ukázky

Conan a brány času

79 Kč
63 Kč
Conan a slepá bohyně - 20%
Conan je konečně tam, kam tolik toužil dorazit. Mladý a spokojený sám se sebou, toulá se křivolakými uličkami bohatého města a přemýšlí, jakým skvělým činem důstojně zahájit zlodějskou kariéru.
fantasy
Ukázky

Conan a slepá bohyně

79 Kč
63 Kč
Conan na ostrově ledu - 20%
Zkrachovalý vojevůdce a neúspěšný intrikán Sven Drak z Asgardu je nucen z vůle svých přemožitelů dožít na ostrově plném ledovců daleko na severu. Ani zde však nemíní odložit své plány na ovládnutí mocných království na pevnině.
fantasy
Ukázky

Conan na ostrově ledu

79 Kč
63 Kč
Conan: Setovy šachy/Léčka - 20%
V této netradičně pojaté knize se čtenáři do rukou dostanou dvě novely. První – Setovy šachy od českého autora Václava Vágenknechta – nás zavede do Stygie. Druhé, svěží dílko je překladem ceněného autora Andrewa R. Oldmana. Ocitneme se v Piktské divočině.
fantasy
Ukázky

Conan: Setovy šachy/Léčka

79 Kč
63 Kč
Hon na lišku - 20%
Temná fantasy, navazující na sérii povídek o Moire a Desmondovi a na román Nakažení. Druhý svazek trilogie Písně čarodějky.
fantasy
Ukázky

Hon na lišku

129 Kč
103 Kč
Brisingr - 20%
(1x)

Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou... Bitvou na Hořících pláních boj s Královstvím zdaleka neskončil a zdá se, že v nadcházejícím střetu bude Galbatorixův Jezdec mocným protivníkem. Eragona se Safirou čekají další zkoušky v boji, ale v příběhu už nejde jenom o ně…

Stejně jako Eragon a Eldest, i Brisingr je plný napětí, nečekaných odhalení a zvratů, nechybí v něm ani Safiřin něžný humor. Dlouho očekávaný 3. díl fantasy série Christophera Paoliniho je konečně tady!

fantasy
Ukázky

Brisingr

209 Kč
167 Kč
Holomráz - 20%
(2x)
Wolrich je nemocnější kouzelník na světě. Absolvent Hexagonu, mág, který létá vzduchem, krotí draky, chrlí oheň a nechává mizet lidi lusknutím prstů. A pokud tomu věříte, jste přesně takoví kořeni, za jaké vás Wolrich považuje.
fantasy
Ukázky

Holomráz

149 Kč
119 Kč
Druhý krok nikam - 20%
Profilová povídková sbírka.
fantasy
Ukázky

Druhý krok nikam

150 Kč
120 Kč
Hořící přízraky - 20%
Paedwankové ovládli Gordonovu zemi a zřídili si v ní stálou základnu. Vnikli do Orcigardu, zničili Sršní hnízdo a odvlekli hraničáře z Hořké Vody. Co udělají příště?
fantasy
Ukázky

Hořící přízraky

144 Kč
115 Kč
Keltská brána - 20%
Druhá polovina třiadvacátého století, dvě stě let po Apokalypse. Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let. Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) "není míru pod lipami". Napínavý sci-fi román.
fantasy
Ukázky

Keltská brána

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 583 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 > >>