Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
křesťanství

Krypta

Tradice církevního života se v jednotlivých zemích a později i světadílech utvářely už od doby apoštolské. Některé přetrvaly staletí, jiné zanikly, přestože mnohdy uchovávaly vzácné hodnoty.

křesťanství

Krypta

80 Kč
Ester - 11%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
křesťanství
Ukázky

Ester

179 Kč
159 Kč
Pozvání k lásce - 11%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
křesťanství
Ukázky

Pozvání k lásce

259 Kč
230 Kč
Nenasytnost - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

223 Kč
198 Kč
Ginza - Gnostická bible nazarejců II. - 11%
(2x)
Nazarejská Ginza reprezentuje myšlení původního liturgického období lidských dějin.
křesťanství

Ginza - Gnostická bible nazarejců II.

441 Kč
392 Kč
Kdo je člověk? - 11%
Kolektivní monografe nabízí z pohledu 18 autorů rozbor lidského bytí v mezioborové perspektivě, v jejímž středu je vztah člověka k Bohu.
křesťanství

Kdo je člověk?

Ivana Noble (ed.), Zdenko Širka (ed.)
342 Kč
304 Kč
První studium Starého zákona - 11%
Monografie První studium Starého zákona předkládá systematické uspořádání základních informací ke studiu starozákonní biblistiky. Začíná všeobecným úvodem o charakteru Bible a pokračuje speciálním úvodem do jednotlivých částí a knih Starého zákona.
křesťanství

První studium Starého zákona

180 Kč
160 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Tančící skály - 11%
Kniha o vývoji života na Zemi, o člověku a o Bohu.
křesťanství

Tančící skály

242 Kč
215 Kč
Hurá! Jsou tu Velikonoce - 11%
Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďátka, děti barví vajíčka, pletou pomlázky a užívají si první sluníčko.
křesťanství

Hurá! Jsou tu Velikonoce

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 476 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 48 > >>