Nejprodávanější tituly v roce 2021
povídky

Fakta v pozadí případu Roccamatiových z Helsinek - 11%
Čtyři povídky z prvotiny kanadského spisovatele, autora světového bestselleru Pí a jeho život, zaktualizované pro nové vydání a doplněné jeho předmluvou.
povídky

Fakta v pozadí případu Roccamatiových z Helsinek

161 Kč
143 Kč
Povídky podivných - 11%
(2x)
Podivné povídky ze Sirotčince slečny Peregrinové.
povídky

Povídky podivných

313 Kč
278 Kč
Vánoční koleda - 11%
(6x)
Vánoční koleda je osobním dramatem člověka, které oslovuje další a další generace čtenářů již přes 170 let. Rozsahem nedlouhá „moralita“ o pěti kapitolách se dočkala mnoha dramatizací, operního i filmového zpracování.
povídky

Vánoční koleda

342 Kč
304 Kč
Odvážný mladý muž na létající hrazdě - 11%
Nejslavnější autorova povídková sbírka, oslavující člověka se všemi jeho talenty i slabostmi.
povídky
Ukázky

Odvážný mladý muž na létající hrazdě

214 Kč
190 Kč
A v tu chvíli je po lásce - 52%

Devítka povídek pojednává o různých podobách lásky – mateřské, milenecké, tělesné, vadnoucí či zaslepené.

povídky
Ukázky

A v tu chvíli je po lásce

207 Kč
99 Kč
Stoupání na horu - 11%
(1x)
Povídka Stoupáni na horu je romantické podobenství o lidské touze překonávat překážky a odhalovat tajemství, co asi leží daleko před námi, daleko za obzorem. Ilustrace Pavel Čech
povídky

Stoupání na horu

152 Kč
135 Kč
Žabci a filozofové - 6%
Sbírka Žabci a filozofové obsahuje osm humorných a hravých povídek s tématy amerického Jihu, nevázaného života tehdejší mládeže či podivných zákrut lidských osudů a představuje první souborné a úplné vydání Fitzgeraldovy první povídkové sbírky.
povídky

Žabci a filozofové

220 Kč
207 Kč
Slavnosti sněženek - 11%
Povídkový soubor z pera jednoho z nejosobitějších českých spisovatelů, který se stal předlohou pro stejnojmenný kultovní film Jiřího Menzela z roku 1983.
povídky

Slavnosti sněženek

359 Kč
319 Kč
Četnické erfolgy - 11%
Kniha obsahuje rovnou kopu povídek popisujících případy vážné, veselé, ale i případy pro četníka samotného s tragickým koncem, které řešilo četnictvo na našem území v období monarchie, republiky a za okupace.
povídky

Četnické erfolgy

179 Kč
159 Kč
Můj obchod se psy a jiné povídky - 11%

Je libo špice, boxera nebo jezevčíka? Psa na hlídání, nebo něco k dětem? V našem KYNOLOGICKÉM ÚSTAVU najdete všechny rasy i povahy, barvy i velikosti… A co nemáme, seženeme do dvou dnů! A k tomu desítky dalších povídek od bohéma a humoristy Jaroslav

povídky

Můj obchod se psy a jiné povídky

269 Kč
239 Kč
Povídky z jedné kapsy - 11%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky

Povídky z jedné kapsy

242 Kč
215 Kč
Pijácká čítanka - Alkohol a jeho konzumace slovem i obrazem - 11%
(1x)
Průřez texty z dějin českého písemnictví na téma alkohol a jeho konzumace. Ve třech hlavních kapitolách: pivo, víno, kořalka. A v několika vedlejších, například alkohol obecně, píseň lidová a píseň umělá, vtipy a aforismy.
povídky

Pijácká čítanka - Alkohol a jeho konzumace slovem i obrazem

359 Kč
319 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Tohle je skutečnost - 11%
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
278 Kč
Divoké karty I. - 41%
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
povídky
Ukázky

Divoké karty I.

318 Kč
189 Kč
Rej upírů - 11%
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
povídky

Rej upírů

242 Kč
215 Kč
Dusivá noc
Kniha přináší třináct moderních bengálských povídek od jedenácti autorů. Přestože původem, sociálním zařazením i věkem se jedná o velmi pestrou škálu spisovatelů, motiv strasti se v jejich díle vrací stále znovu a znovu.
povídky

Dusivá noc

76 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
povídky

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Volání Cthulhu - Spisy 3/II - 11%
Druhá část třetího svazku lovecraftovských spisů Volání Cthulhu přináši vedle všemi již jistě napjatě očekávaného dokončení novely Případ Charlese Dextera Warda další povídky a příběhy z let 1927–1930.
povídky
Ukázky

Volání Cthulhu - Spisy 3/II

314 Kč
279 Kč
Divá Bára a jiné dívky na útěku - 11%
Povídkový výbor, který ze zralých próz Boženy Němcové sestavila, uspořádala a doslovem opatřila literární historička Jaroslava Janáčková.
povídky

Divá Bára a jiné dívky na útěku

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 583 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 30 > >>