Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi

Kletba krkavců - 20%

Zemi zničené obřími útočníky, jak jsme ji poznali v prvním díle Útok obrů, svítá naděje na odplatu. Najde se ale dost hrdinů? A kdo to vlastně je – hrdina? Daryck měl svůj domov ve městě zničeném při nájezdu Kostních obrů...

sci-fi
Ukázky

Kletba krkavců

348 Kč
278 Kč
Piknik u cesty - 20%
(2x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. V tomto dnes již klasickém románu hraje ústřední úlohu Zóna – oblast plná tajemství a záhadných jevů, kterou po sobě zanechala mimozemská Návštěva.
sci-fi
Ukázky

Piknik u cesty

229 Kč
183 Kč
Stroj nekonečna - 20%
(1x)
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi
Ukázky

Stroj nekonečna

179 Kč
143 Kč
Planeta idiotů - 20%
(2x)
Apokalypsa přišla s širokým úsměvem, ve kterém na nás cenila zuby. Nebyla to žádná hollywoodská kosmická šupa, žádný asteroid nebo supervulkán. Byla nenápadná a plíživá a lidstvo ji vlastně ani nepostřehlo.
sci-fi
Ukázky

Planeta idiotů

169 Kč
135 Kč
Běh o život - 20%
(4x)
Sci-fi z nedaleké budoucnosti líčí temnými barvami industriální svět, nikoli nepodobný totalitě. Zábavu apatickým masám obstarává jediný televizní kanál, který vysílá obskurní zvrácené soutěže, z nichž nejdrsnější a nejpopulárnější je Běh o život.
sci-fi
Ukázky

Běh o život

169 Kč
135 Kč
Silo - 20%
(5x)
V silu pod zemí, zamořenou jedy, se ukrývají lidé: naučili se tu žít, milovat se i umírat. Jednou za čas je někdo z nich vyslán na povrch čistit senzory. Ví, že se nikdy nevrátí. Ví, že jde na smrt… Po letech udržování křehké rovnováhy se však systém octne před zhroucením.
sci-fi
Ukázky

Silo

279 Kč
223 Kč
Válkotvůrci - 20%
(3x)
Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry.
sci-fi
Ukázky

Válkotvůrci

159 Kč
127 Kč
Blade Runner - 20%
(2x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi
Ukázky

Blade Runner

179 Kč
143 Kč
Bez šance - 20%
(3x)
Fascinují a temná dystopie ze světa, kde společnost zavedla nový zákon: Každé dítě má právo na život od chvíle početí až do věku třinácti let. Mezi třinácti a osmnácti je ale na rodičích, jestli ho vychovají až do dospělosti, anebo ho pošlou… rozpojit.
sci-fi
Ukázky

Bez šance

209 Kč
167 Kč
Nadace - 20%
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi
Ukázky

Nadace

188 Kč
150 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 311 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 32 > >>