Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sport a fitness

Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
sport a fitness
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
sport a fitness
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
sport a fitness
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
sport a fitness
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
sport a fitness
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Posilování - 20%
Známá propagátorka a trenérka fitness a aerobiku připravila společně se svojí dcerou knížku, přinášející soubor účelových posilovacích cvičení, která jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí.
sport a fitness
Ukázky

Posilování

169 Kč
135 Kč
Bouldering - 20%
Bouldering je akrobatické lezení bez lana v nižších výškách.
sport a fitness
Ukázky

Bouldering

254 Kč
203 Kč
Fit i bez fitka - 20%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách.
sport a fitness
Ukázky

Fit i bez fitka

299 Kč
239 Kč
Jan Koller: pohádka o Honzovi - 20%
Příběh dvoumetrového hodného Honzy, kterému se odmalička posmívali kvůli jeho výšce. On ji však vírou ve vlastní schopnosti a poctivou dřinou proměnil ve svou hlavní přednost a vypracoval se v jednoho z nejlepších střelců české reprezentace a jednu z nejvýraznějších postav české fotbalové historie vůbec.
sport a fitness
Ukázky

Jan Koller: pohádka o Honzovi

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 197 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>