Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sport a fitness

Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
sport a fitness
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
sport a fitness
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 20%
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
sport a fitness
Ukázky

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

169 Kč
135 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 20%
Nové vydání jedinečné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová cvičení a hry

135 Kč
108 Kč
Relaxační techniky ve sportu - 20%
Publikace je určena trenérům i výkonnostním a kondičním sportovcům, dále všem vyznavačům aktivního životního stylu, fitness, wellness a samozřejmě také studentům tělesné výchovy, fyzioterapie a všech příbuzných oborů.
sport a fitness
Ukázky

Relaxační techniky ve sportu

195 Kč
156 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 197 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 20 > >>