Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sport a fitness

Pavel Chaloupka - 20%
Pavel Chaloupka je legendou Bohemians Praha, byl nejvýraznější osobou v období jejich největších úspěchů včetně mistrovského titulu v ročníku 1982/1983 a cesty do semifinále Poháru UEFA.
sport a fitness
Ukázky

Pavel Chaloupka

179 Kč
143 Kč
200 neznámých hokejových příběhů - 20%

Zábavné historky a zajímavosti z českého i světového hokeje Jak může obyčejný fotograf ovlivnit hokejové utkání? Jaká je největší krádež v dějinách ledního hokeje? Který komentátor kleje ze všech nejvíce a který brankář drží prvenství v nejmenším vzrůstu?

sport a fitness
Ukázky

200 neznámých hokejových příběhů

209 Kč
167 Kč
Cvičení pro zdravá záda - anatomie - 20%
Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení pro zdravá záda - anatomie

339 Kč
271 Kč
Ester Ledecká - 20%
Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
sport a fitness
Ukázky

Ester Ledecká

209 Kč
167 Kč
Kondiční příprava dětí a mládeže - 20%
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....
sport a fitness
Ukázky

Kondiční příprava dětí a mládeže

212 Kč
170 Kč
Milan Baroš: ostravský král - 20%

Nejúspěšnější odchovanec Baníku vítězem Ligy mistrů a nejlepším střelcem EURA 2004 Milan Baroš: Ostravský král popisuje neskutečnou cestu kluka z valašské vísky Vigantice až na Atatürkův olympijský stadion, kde se stal vítězem jubilejního 50. ročníku Ligy mistrů v dresu FC Liverpool.

sport a fitness
Ukázky

Milan Baroš: ostravský král

179 Kč
143 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 20%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
sport a fitness
Ukázky

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

169 Kč
135 Kč
Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže - 20%
Tato monografie se zaměřuje na nejzávažnější formy rizikového chování ve sportu – doping, agresi a podvádění užívané k dosažení úspěchu za každou cenu. Zkoumá souvislosti mezi rizikovým chováním a nadměrným důrazem kladeným na úspěch v soutěži.
sport a fitness
Ukázky

Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže

180 Kč
144 Kč
Box - 20%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
sport a fitness
Ukázky

Box

161 Kč
129 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
sport a fitness
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 197 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 20 > >>