Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
rodina a dítě

K porodu bez obav - 20%
Příchod nového človíčka na svět je bezpochyby nádherný okamžik. Někdy však těhotenství a blížící se porod – jakkoli jsou pro život ženy přirozené – mohou u nastávající maminky vyvolat nejistotu a obavy.
rodina a dítě
Ukázky

K porodu bez obav

249 Kč
199 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a mateřská škola

297 Kč
238 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Vývoj a výchova děťátka do dvou let - 20%
Tak rychlé tempo, jakým se vyvíjí dítě od narození do věku dvou let, se už nikdy v průběhu života neopakuje. Proto je toto vývojové období dítěte klíčovým tématem pro rodiče i odborníky.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj a výchova děťátka do dvou let

237 Kč
190 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole - 20%
Komunikace představuje klíčový moment edukačního procesu. Publikaci jistě ocení všichni pedagogové bez logopedického vzdělání působící na běžných základních školách, ale i rodiče dětí s narušenou komunikační schopností.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole

195 Kč
156 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 289 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 29 > >>