Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
rodina a dítě

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
rodina a dítě
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
rodina a dítě
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
rodina a dítě
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Klub nerozbitných dětí - 20%

O hledání obyčejného dětského štěstí v době tabletů a instantních řešení v kostce Vlídná a velice praktická kniha, která se trefuje do dnešní úžasné, ale zároveň velmi náročné a rychlé doby, aby se v ní skrze naši pomoc naučily naše děti spokojeně žít a staly se "nerozbitnými".

rodina a dítě
Ukázky

Klub nerozbitných dětí

279 Kč
223 Kč
Odolné dítě - 20%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
rodina a dítě
Ukázky

Odolné dítě

243 Kč
194 Kč
Kdo chytá v síti - 20%
(4x)

Dokumentární kniha o zneužívání dětí na internetu Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti.

rodina a dítě
Ukázky

Kdo chytá v síti

249 Kč
199 Kč
Vyřezávání dřeva s dětmi v přírodě - 20%
Dny strávené s dětmi v přírodě budou mnohem záživnější, když je ještě obohatíte a děti zabavíte nějakou činností – třeba vyřezáváním dřeva.
rodina a dítě
Ukázky

Vyřezávání dřeva s dětmi v přírodě

297 Kč
238 Kč
Máma v kuchyni 2 - 20%
Vařit pro děti může být někdy pořádný oříšek, a to obzvlášť tehdy, chcete-li se zavděčit mlsným jazýčkům malých strávníků, vytříbeným chutím tatínkům a třeba i starším sourozencům, a navíc ještě dbáte na to, aby bylo jídlo výživově hodnotné a zdravé.
rodina a dítě
Ukázky

Máma v kuchyni 2

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 289 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 29 > >>