Nejprodávanější tituly v roce 2021
užitková zahrada

Moderní zahrada - 11%
Každý nový projekt znamená vzrušující výzvu, ale také úkol. Pěstovat vlastní ovoce a zeleninu je nejen praktické a výhodné, ale je to i báječné dobrodružství. Kniha obsahuje dvacet tři projektů pro malou i velkou zahradu.
užitková zahrada

Moderní zahrada

359 Kč
319 Kč
Příručka mladého zahradníka - 11%
Ať už na zahradě, na balkoně nebo na okenním parapetu, tahle knížka vám ukáže krok za krokem, jak můžeš vypěstovat třeba lahodné čerstvé jahody, založit záhon s oblíbenými druhy zeleniny nebo postavit „hotel“ pro roztomilé berušky.
užitková zahrada

Příručka mladého zahradníka

179 Kč
159 Kč
Velká kniha biozahradničení - 11%
Hlavní myšlenkou biozahradničení je přesvědčení, že zdravé rostliny mohou růst jen ve zdravé půdě.
užitková zahrada

Velká kniha biozahradničení

449 Kč
399 Kč
Velká kniha zahradničení pro děti
Víte, jak správně zasadit ředkvičky? Kdy sklidit dýně a jaké při tom všem použít nářadí? Každé z ročních období zahradníkovi přináší nové výzvy. Proto je tu praktická Velká kniha zahradničení pro děti.
užitková zahrada

Velká kniha zahradničení pro děti

359 Kč
BIOzahradničení
Peter Berg je biologicko-dynamickým zahradníkem a také oblíbeným autorem knih o biozahradách. V této knize nás krok za krokem za pomoci mnoha ilustračních obrázků uvádí do základů biozahradničení.
užitková zahrada
Ukázky

BIOzahradničení

314 Kč
Zahrady ve městě. Urban Gardering. - 11%
(1x)
Podle novináře a autora knihy Martina Raspera by se zahrady měly stát součástí měst. Tato kniha pojednává o "Zahradničení ve městě" a ekologickém a kulturním pozadí tohoto zdánlivě nového fenoménu.
užitková zahrada
Ukázky

Zahrady ve městě. Urban Gardering.

313 Kč
278 Kč
Trávník - 20%
V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech. V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech.
užitková zahrada
Ukázky

Trávník

144 Kč
115 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
užitková zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 14%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy v těhotenství, při kojení..
užitková zahrada

Bylinky pro děti a maminky

399 Kč
343 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 74 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>