Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ostatní sporty

Posilování - 20%
Známá propagátorka a trenérka fitness a aerobiku připravila společně se svojí dcerou knížku, přinášející soubor účelových posilovacích cvičení, která jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování

169 Kč
135 Kč
Bouldering - 20%
Bouldering je akrobatické lezení bez lana v nižších výškách.
ostatní sporty
Ukázky

Bouldering

254 Kč
203 Kč
Fit i bez fitka - 20%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách.
ostatní sporty
Ukázky

Fit i bez fitka

299 Kč
239 Kč
Ester Ledecká - 20%
Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
ostatní sporty
Ukázky

Ester Ledecká

209 Kč
167 Kč
Milan Baroš: ostravský král - 20%

Nejúspěšnější odchovanec Baníku vítězem Ligy mistrů a nejlepším střelcem EURA 2004 Milan Baroš: Ostravský král popisuje neskutečnou cestu kluka z valašské vísky Vigantice až na Atatürkův olympijský stadion, kde se stal vítězem jubilejního 50. ročníku Ligy mistrů v dresu FC Liverpool.

ostatní sporty
Ukázky

Milan Baroš: ostravský král

179 Kč
143 Kč
Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky - 20%
Autorka, zkušená cvičitelka předškoláků a mladších školáků připravila praktické ukázky cvičebních jednotek a pohybových her, ve kterých jsou jednotlivá cvičení a hry popsány a doplněny roztomilými názornými obrázky..
ostatní sporty
Ukázky

Pohádkové cvičení nejen pro předškoláky

169 Kč
135 Kč
Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže - 20%
Tato monografie se zaměřuje na nejzávažnější formy rizikového chování ve sportu – doping, agresi a podvádění užívané k dosažení úspěchu za každou cenu. Zkoumá souvislosti mezi rizikovým chováním a nadměrným důrazem kladeným na úspěch v soutěži.
ostatní sporty
Ukázky

Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže

180 Kč
144 Kč
Box - 20%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
ostatní sporty
Ukázky

Box

161 Kč
129 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
ostatní sporty
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 172 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>