Nejprodávanější tituly v roce 2021
romantika

Manažer - 11%
Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led.
romantika

Manažer

350 Kč
311 Kč
Popelčino pokušení - 20%
(2x)
Zasněžená kanadská krajina a v ní ona a on. Muž, žena a jezírko plné horké vody… A on je princ a ona… a tady pohádka končí. Sopi má sice spoustu rysů pohádkové Popelky, ale k tomu, aby jí někdo dal tři oříšky, se osud nějak nemá.
romantika
Ukázky

Popelčino pokušení

69 Kč
55 Kč
Hon na Cassandru - 20%
(4x)
Železniční magnát Tom Severin je dost bohatý a mocný, aby si mohl splnit každé přání hned, jak ho napadne. Stačí říct a má všechno – nebo každého – co si zamane.
romantika
Ukázky

Hon na Cassandru

199 Kč
159 Kč
Emma - 11%
Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.
romantika
Ukázky

Emma

332 Kč
295 Kč
Osudová proměna - 20%
S Natashou se nedávno rozešel přítel, aniž by jí vysvětlil,co ho k tomu vedlo. Jejího kamaráda Jamese potkal ještě horší osud: snoubenka mu utekla od oltáře.
romantika
Ukázky

Osudová proměna

69 Kč
55 Kč
Pod pirátskou vlajkou - 20%
Jestli ti mám podepsat smlouvu, ty budeš muset podepsat tu mou! Nabídka, kterou učinil kníže Luca, vládce středomořské Madleny, té baťůžkářce, s níž se srazil v jednom baru v Saint Tropez, byla toho typu, kterou by žádná žena nemohla odmítnout!
romantika
Ukázky

Pod pirátskou vlajkou

69 Kč
55 Kč
Skandál v Madridu - 20%
Sblížila je jiskra, která mezi nimi přeskočila… Pyšného šlechtice Alejandra a kuchařku Sadii. Jenže může Sadie věřit tomu, že pro Alejandra znamenala více než společnici na těch pár vášnivých hodin?
romantika
Ukázky

Skandál v Madridu

69 Kč
55 Kč
Smlouva s Italem - 20%
„Chci s tebou mít dítě…“ Jako by Leonardův život nebyl plný zmatků i bez toho. Tajemný Cavalli se snaží zničit jeho firmu, když jen taktak nezničil firmu bratrovu, jejich otec se pokouší oběma svým synům – opět – ublížit...
romantika
Ukázky

Smlouva s Italem

69 Kč
55 Kč
Výměna rolí - 11%
Liam Wright je hollywoodský idol, krasavec a suverén, který může mít milenky na každém prstu. Jaký je však doopravdy, to ví pouze jeho hospodyně Shelby, jež se stará o jeho obrovské luxusní sídlo… i o něj.
romantika

Výměna rolí

341 Kč
303 Kč
Dluh svatební noci - 20%
Měla to být pomsta… a nakonec to pomsta byla! Před třemi roky nepřišla Helena do kostela, kde na ni Theo čekal u oltáře s připravenými snubními prstýnky. Nepřišla a vystavila ho posměchu celého světa.
romantika
Ukázky

Dluh svatební noci

69 Kč
55 Kč
Pilot playboy - 11%
Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není…
romantika

Pilot playboy

314 Kč
279 Kč
Popelka a vévoda - 20%
(1x)
Že by se zamilovala do vévody, Rosalind nenapadlo ani ve snu! V životě to neměla lehké, a teď – po smrti nevlastního otce – se musí postarat nejen o postiženého bratra, ale i o dva nevlastní sourozence.
romantika
Ukázky

Popelka a vévoda

109 Kč
87 Kč
Vánoční intriky lady Osbaldestoneové - 11%
(1x)
V sídle Hartington Manor ve vesničce Little Moseley se i letos Therese, lady Osbaldestoneová, spolu s celou domácností těší z návštěvy svých kurážných vnoučat Jamieho, George a Lottie.
romantika

Vánoční intriky lady Osbaldestoneové

296 Kč
263 Kč
Markýzovo přání - 20%
Po smrti manžela se lady Sara Herriardová rozhodne vzdát se svého společenského postavení, protože chce žít tak, jak se jí zlíbí.
romantika
Ukázky

Markýzovo přání

109 Kč
87 Kč
Na vlásku - 11%
Dominic Russo. Na pohled odtažitý, zádumčivý, nepřístupný muž, ctižádostivý šéf, kolem kterého podřízení chodí po špičkách. Ally Moralesová.
romantika

Na vlásku

413 Kč
367 Kč
Princovo tajné pokušení - 20%
Carol Marinelliová: Princovo tajné pokušení Přestože Antonietta byla smutná, bylo s ní Rafaelovi dobře. Nacházel s ní klid, obdivoval se její kráse… a věřil tomu, že by s ní mohl najít i štěstí…
romantika
Ukázky

Princovo tajné pokušení

69 Kč
55 Kč
Ty nejsi moje spřízněná duše - 11%
Bestsellerová autorka Ilsa Madden-Mills přichází s chytrou a sexy moderní romancí o atraktivním profesionálním hráči amerického fotbalu a dívce, o níž si přísahal, že se jí nikdy ani nedotkne.
romantika

Ty nejsi moje spřízněná duše

341 Kč
303 Kč
Aférka s pianistkou - 20%
(1x)
Až když mu Violet řekla, že odchází, pochopil Matt, oč přichází. A že mu nebude chybět jenom nejlepší sekretářka, jakou kdy měl, ale i její úsměv, její smysl pro humor, to, jak ho dokáže usadit...
romantika
Ukázky

Aférka s pianistkou

69 Kč
55 Kč
Argentinské tango - 20%
(1x)
Sharon Kendricková: Argentinské tango Jestli Alejandro něco opravdu nenáviděl, byla to lež. A jestli si byl o někom opravdu jistý, že je lhář, byla to Emily… Ta Emily, které věnoval své srdce, ta Emily, o které věřil, že ona věnovala své srdce jemu.
romantika
Ukázky

Argentinské tango

69 Kč
55 Kč
Dívka v červeném - 20%
(1x)
V lese se může stát cokoliv. A Lauren do takového temného lesa vstoupila… A nikomu nezáleželo na tom, že v lese může číhat vlk! Tím vlkem byl Dominik, muž, jehož měla Lauren najít a přivést s sebou.
romantika
Ukázky

Dívka v červeném

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 978 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 49 > >>