Nejprodávanější tituly v roce 2021
romantika

Jak miluje princ - 20%
Co je v domě, není pro mě! To Logan, bratr knížete z Arrantina a současně jeden ze žraloků newyorského finančního světa, vždycky ctil. A navíc Cassidy byla příliš dobrá asistentka, než aby o ni přišel. Jenže pak se vše změnilo… a začaly se dít věci!
romantika
Ukázky

Jak miluje princ

69 Kč
55 Kč
Nedokázal jsem zapomenout! - 20%
(1x)
Co se nedá koupit za peníze, za to je třeba dát prostě více peněz! Cesare má jasno. A protože se v penězích topí, není pro něj těžké odloupnout z nich pár milionů, aby dostal Jemimu.
romantika
Ukázky

Nedokázal jsem zapomenout!

69 Kč
55 Kč
Překvapení v galerii - 20%
Pohádkově krásný král, pohádkově krásný ostrov a pohádkově krásný hrad… Ale tím pohádka končí. Protože Frankie nikdy královnou být nechtěla. A stala se jí proti vlastní vůli – Matthias ji přinutil. A Matthias na pohádky nevěří!
romantika
Ukázky

Překvapení v galerii

69 Kč
55 Kč
PS: Je to výzva - 20%
(1x)
Nový romantický příběh úspěšné autorky ze série PS Drahá slečno Keanová, dříve, než tato směšná domluva započne, dovolte mi, abych se dostatečně jasně vyjádřil: vím, kdo jste, vím, že Vás můj otec najal, a vím, proč Vás najal..
romantika
Ukázky

PS: Je to výzva

199 Kč
159 Kč
V bouři – Dunmor Castle - 11%
Může Lexie Cavendishová, mladá designérka, která se ujala renovace honosného sídla Dunmor Castle, Graysonovi, synovi majitele domu, opravdu věřit? Navzdory všem pochybnostem se totiž do pohledného Ira vášnivě zamilovala.
romantika

V bouři – Dunmor Castle

89 Kč
79 Kč
Z krve a popela - 11%
(6x)
První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové. Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí.
romantika
Ukázky

Z krve a popela

449 Kč
399 Kč
Houpačky - 20%
(2x)

Nejen mladí a krásní vedou tajné životy Zdena a Jiřina jsou nerozlučné kamarádky, které nežehrají na svůj pokročilý věk a chtějí si zbytek života pořádně užít. Ulítávají na erotické seznamce, vychutnávají si víno, hledají vášeň v mužské náruči – a klidně kvůli tomu všemu ujedou na kole sto dvacet osm kilometrů.

romantika
Ukázky

Houpačky

249 Kč
199 Kč
Hříšník - 20%
(3x)
Syn drží před Bratrstvem černé dýky v tajnosti svou vedlejší profesi žoldáka. Když přijme další zakázku, nejenže se jeho kroky zkříží s novým nepřítelem upíří rasy, ale také s míšenkou, které hrozí smrt během proměny.
romantika
Ukázky

Hříšník

329 Kč
263 Kč
Když jsme se poznali - 11%
Po vážné nehodě jí nezbývá než se pustit do studia v invalidním vozíku. Sportu, který miluje, se nebude moct věnovat. Chlapec, do něhož se zamilovala, si našel jinou. Co teď?
romantika

Když jsme se poznali

314 Kč
279 Kč
Popelka v džínsech - 20%
Grayson už nemohl vydržet na pompézním plese, kterého se musel zúčastnit, aby učinil zadost jedné z mnoha společenských povinností. Dusil se a musel zkrátka pryč. Na chodbě do něj vrazila tajemná neznámá, až málem upadl.
romantika
Ukázky

Popelka v džínsech

69 Kč
55 Kč
V otcových stopách
Jakobovi a Emmanuelle se podaří uniknout osudu mnoha nevinných obětí nacistického režimu a jsou po obsazení Německa americkými vojsky osvobození z koncentračních táborů.
romantika

V otcových stopách

269 Kč
Zrozená z plamenů - 20%
Oba prošli plameny a oba z nich vyšli jiní… Když se v benátském paláci objevila ta drobná dívka čekající dítě s tvrzením, že se stane otcem, Alex nevěděl, co si myslet. Nejenom, že Rosalii, jak se ona neznámá Američanka jmenovala, nikdy neviděl.
romantika
Ukázky

Zrozená z plamenů

69 Kč
55 Kč
Královna ničeho - 11%
(2x)
On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí.
romantika
Ukázky

Královna ničeho

359 Kč
319 Kč
Kdo by si chtěl brát vévodu - 11%
(2x)
Marlowe Drake, vévoda z Thornstocku, zjišťuje, že ani po devíti letech nemůže zapomenout na polibek Olivie Norleyové ani na úklady, jež poté následovaly.
romantika

Kdo by si chtěl brát vévodu

314 Kč
279 Kč
Navždy tvůj hrabě - 11%
Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století.
romantika

Navždy tvůj hrabě

260 Kč
231 Kč
Ne tak ošklivý... - 20%
Ještě těžší rány než drápy a zuby šelmy, která ho málem připravila o život, zasadili Javierovi jeho nejbližší. Otec, matka, bratr… a Scarlett. Scarlett, pro niž zahořel a vzplanul, Scarlett, o které neměl ani tušení, že pod srdcem nosí jeho syna.
romantika
Ukázky

Ne tak ošklivý...

69 Kč
55 Kč
Neústupný lord Flint - 20%
(1x)
Lord Peter Flint se jako vyzvědač potýkal už s celou řadou úkolů, jenže nikdy nedostal na starost dopravit vězně obviněného z velezrady z Francie do Londýna – natož aby tím vězněm byla šlechtična.
romantika
Ukázky

Neústupný lord Flint

109 Kč
87 Kč
Pokušení nadosah - 20%
(1x)
Joa se vrátila do Bostonu, aby našla smysl svého života a taky aby si vyléčila zlomené srdce. Zapřisáhla se, že už nikdy ani nepohlédne směrem k zadaným a jinak nedostupným mužům.
romantika
Ukázky

Pokušení nadosah

69 Kč
55 Kč
Poslední knihkupectví
(7x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romantika

Poslední knihkupectví

161 Kč
S láskou, Lukov - 11%
(1x)
Kdyby někdo Jasmine Santosovou požádal, aby popsala posledních pár let svého života jediným slovem, určitě by bylo sprosté.
romantika

S láskou, Lukov

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 978 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 49 > >>