Nejprodávanější e-knihy v roce 2021

Stalo se při zásnubách
(1x)
Leonora vstoupila do toho sálu, aby se zasnoubila s jedním mužem – a stačilo několik hodin, aby se stala milenkou jiného! Byla to věc cti. Byla to věc povinnosti… A byla to vášeň! Pro Gabriela byla Leonora ideální.
Ukázky

Stalo se při zásnubách

69 Kč
1794. Tři Růže
(4x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

Ukázky

1794. Tři Růže

298 Kč
Odvaha ke svobodě
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
Zvon
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
Ukázky

Zvon

349 Kč
Pán prstenů
(11x)
První díl trilogie Pán prstenů.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
Ukázky

Němci

259 Kč
Hobit
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
Ukázky

Hobit

148 Kč
Matčin hrob
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
Mizející dívky
(8x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

Ukázky

Mizející dívky

382 Kč
0 Tu, svazek první
(9x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

298 Kč
Umění být zdráv
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
Bretaňský odkaz
(2x)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.KOMISAŘ DUPIN TENTOKRÁT VYŠETŘUJE PŘÍMO PŘED VLASTNÍM PRAHEMV „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt…
Ukázky

Bretaňský odkaz

209 Kč
Mlíkař
(6x)
Mlíkař je intimní příběh z dramatického období konfliktu v Severním Irsku.
Ukázky

Mlíkař

248 Kč
Stín nad Trevírem
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
Nemilosrdný král
(3x)
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti.
Ukázky

Nemilosrdný král

229 Kč
V náruči temného prince
(3x)
Mohl se tomu bránit, jak chtěl, stejně Ares nedokázal nikdy překročit svůj stín. A to, že je pyšný a sebevědomý princ a budoucí král, dýchalo z každého jeho kroku. Mohla se snažit chovat jako dáma, Pia vždy zůstala tím, čím vždy byla.
Ukázky

V náruči temného prince

69 Kč
Prolhaný život dospělých
(7x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
Ukázky

Prolhaný život dospělých

297 Kč
Manželské zrcadlo - 30%
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
Ukázky

Manželské zrcadlo

199 Kč
139 Kč
Mlha nad Shadow Sands
(5x)
Kate Marshallová a její asistent Tristan Harper vyšetřují další zapeklitý případ. Jak spolu souvisí zmizení mladých lidí a oblast Shadow Sands? A jakou roli hraje hustá anglická mlha?
Ukázky

Mlha nad Shadow Sands

339 Kč
Dětské duše
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>