Nejprodávanější tituly v roce 2021
vojenství (military)

Mata Hari z Chebu - 11%
Československá zpravodajská služba (2. oddělení hlavního štábu Československé armády) byla ve třicátých letech minulého století pověstná svou vysokou profesionalitou a výkonností.
vojenství (military)

Mata Hari z Chebu

143 Kč
127 Kč
Velký sen dvou malých národů - 20%
Americký novinář a politolog Kevin J. McNamara se ve své publikaci zabývá okolnostmi, které předcházely vzniku Československa.
vojenství (military)

Velký sen dvou malých národů

499 Kč
399 Kč
Říše letního měsíce - 11%
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.
vojenství (military)

Říše letního měsíce

358 Kč
318 Kč
Stíhač v Buchenwaldu - 11%
(1x)
V tomto vyprávění budete s Joem létat na různé nebezpečné útoky na pozemní cíle a k doprovodům bombardérů.
vojenství (military)

Stíhač v Buchenwaldu

179 Kč
159 Kč
Wehrmacht - 6%
Práce předního německého vojenského historika dokládá, že Wehrmacht vedl v letech 1941–1944 vyhlazovací válku odporující mezinárodním konvencím a válečným zvyklostem. Mapuje i zrod poválečné legendy o „čistém“ Wehrmachtu vedoucím regulérní válku.
vojenství (military)

Wehrmacht

338 Kč
318 Kč
Do oblak - 11%
RAF má velmi pestrou historii, o které byly napsány stohy knih a odborných pojednání.
vojenství (military)

Do oblak

332 Kč
295 Kč
Rozum proti víře - 20%
Třicetiletá válka převrátila Evropu naruby. Starý kontinent z ní vyšel chudší o pár milionů obyvatel, ovšem zároveň s tím vstoupil do éry „rozumu“. A právě tento moment definitivně zvrátil poměr sil mezi křesťanstvím a islámem.
vojenství (military)
Ukázky

Rozum proti víře

279 Kč
223 Kč
Velké dny hradecké pevnosti za války 1866 - 11%
Kniha Jaroslava Dvořáka poskytuje ojedinělý, chronologicky ucelený popis událostí ve městě a pevnosti Hradec Králové během válečného roku 1866. Autor při své práci vycházel jak z odborné vojenské literatury, tak z hojných pamětnických vzpomínek.
vojenství (military)

Velké dny hradecké pevnosti za války 1866

531 Kč
472 Kč
Dějiny druhé světové války - 20%
(1x)
Nové vydání jedinečné a vyčerpávající publikace o historii druhé světové války od nejvlivnějšího britského armádního spisovatele.
vojenství (military)
Ukázky

Dějiny druhé světové války

389 Kč
311 Kč
Podivné špionážní hry - 20%
Nejpodivnější případy špionážních omylů a mystifikací!„Jako malý kluk jsem měl rád pohádky. Teď se s nimi občas potkávám i v životě – v říši špionáže,“ píše Karel Pacner v úvodu své nové knihy, v níž posléze odhaluje různá tajemství špionážních operací a především špionážních mystifikací, uvádí čtenáře do zákulisí tajných služeb a přináší nová fakta a souvislosti. Příběhy mystifikací, o nichž se v této knize píše, jsou skutečné a mnohdy napínavější a spletitější, než jaké by si dokázali vymyslet autoři špionážních románů. Špionáž je součástí světových dějin od nepaměti a v bouřlivém 20. století s rozvojem techniky i civilizace samé dostaly i tajné služby moderní podobu, ale stále platí, že kde jsou tajnosti, otevírá se prostor pro spoustu polopravd a výmyslů.
vojenství (military)
Ukázky

Podivné špionážní hry

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 458 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 46 > >>