Nejprodávanější Kniha v roce 2021
sci-fi

Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
sci-fi

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
Veterán - 11%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi

Veterán

323 Kč
287 Kč
Smyčka medúzy a jiné příběhy
Povídkový soubor, jenž jistě potěší všechny příznivce tohoto klíčového představitele moderního hororu.
sci-fi

Smyčka medúzy a jiné příběhy

398 Kč
Kulový blesk - 11%
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
sci-fi
Ukázky

Kulový blesk

359 Kč
319 Kč
Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie - 58%
Harryho Greena unesou v den jeho čtrnáctých narozenin mimozemšťané, a když se vzbudí na jejich kosmické lodi, zjistí, že všichni mimozemšťané jsou fuč.
sci-fi
Ukázky

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie

238 Kč
99 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
Rádio Svobodný Albemuth - 6%
(2x)
Philip K. Dick se ve svém románu, který vznikl v roce 1976, ale publikován byl až po autorově smrti, vrací k tématu svých vrcholných děl Valis a Temný obraz.
sci-fi

Rádio Svobodný Albemuth

202 Kč
190 Kč
Ďábelský rok - 11%
(2x)
Nejradikálněji antikomunistická dystopie a jedna z nejstarších vůbec. Tato nejméně známá z klasických antiutopií vyšla pouhé dva roky po Zamjatinově My, tři roky před Huxleyho Koncem civilizace a celých dvacet let před Orwellovým 1984.
sci-fi

Ďábelský rok

223 Kč
198 Kč
Ultimus - 11%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života. Vyklubala
sci-fi

Ultimus

359 Kč
319 Kč
Urbo Kune - 64%
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
sci-fi
Ukázky

Urbo Kune

278 Kč
99 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 801 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 81 > >>