Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
světová

Dokonalý zločin - 20%
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
světová
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
239 Kč
Romance na Dunaji - 20%
(1x)
Po schodech sestoupila tajemná princezna… a pro prince, řeckého milionáře Giannise, se svět proměnil. Jenže ta princezna měla i jméno – Tabitha – a byla to… popelka. Vlastně pokojská v Giannisově hotelu.
světová
Ukázky

Romance na Dunaji

69 Kč
55 Kč
Jako hvězdy v temné noci - 20%
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
světová
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
223 Kč
Voják - 20%
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
světová
Ukázky

Voják

179 Kč
143 Kč
Začátek nové éry
Trilogie Sága jednoho století vrcholí závěrečným dílem Začátek nové éry.
světová
Ukázky

Začátek nové éry

318 Kč
Znamení zla - 20%
Jedné chladné listopadové noci v roce 1994 vyhoří jistý dům do základů. Uvnitř se najdou ostatky mladé ženy, zavražděné. Pro obyvatele jihošvédské vesničky Marbäck je to zlomový bod.
světová
Ukázky

Znamení zla

298 Kč
238 Kč
Zakázané noci - 20%
(3x)
Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní..
světová
Ukázky

Zakázané noci

269 Kč
215 Kč
Poslední léto ve městě - 20%
(2x)
Znuděný čtyřicátník Leo se náhodně pohybuje Římem, čas tráví v kavárnách, kde ho marní společně se svými přáteli a jedinou láskou. Vlastní ojeté auto, bydlí v pronajatém bytě; neukotvenost se zračí i v jeho v mezilidských vztazích.
světová
Ukázky

Poslední léto ve městě

169 Kč
135 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
světová
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Pláž v Chorvatsku - 20%
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
světová
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>