Nejprodávanější hudba v roce 2021

déja vu live
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
Ukázky

déja vu live

269 Kč
MCH BAND 1982 - 1989
Souhrnné a kompletní vydání nahrávek Mikoláše Chadimy a jeho MCH Bandu z 80. let. V minulých edicích vždy chyběly některé skladby nebo byly s ohledem na hrací délku nosiče kráceny. Album "Feeling Fine..." zde vychází vůbec poprvé. Jde o komplet 6 CD

MCH BAND 1982 - 1989

539 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".

V salonu barokních dam

269 Kč
New Chatterbox 2 Class Audio CDs
This is the new edition of this ever popular course for young beginners - now available at three levels.

New Chatterbox 2 Class Audio CDs

610 Kč
Přesletec
Doma i v zahraničí respektovaný výtvarník Petr Nikl právě vydává novou desku nazvanou Přesletec. Ve spolupráci s Lakomými Barkami tentokrát připravil rovnou 2CD, které vychází u vydavatelství Black Point Music.

Přesletec

449 Kč
Swell Season
Sólové album lídra The Frames, titulní instrumentálku složila Markéta Irglová. Album nese klasické poznávací prvky Hansardova autorského rukopisu, ale díky celkové náladě i výslednému zvuku dává nahlédnout do zatím neobjevených a o to zajímavějších zákoutí jeho bohaté hudební imaginace.

Swell Season

359 Kč
Unavený válečník
Toto album zhudebněných básní dánského básníka Bennyho Andersena českým písničkářem Janem Burianem vzniklo z velkého obdivu k básníkovi a z radosti nad velkou mocí zdánlivě bezmocných slov.

Unavený válečník

224 Kč
Želví sny
Karel Vepřek, osobitý, pražský písničkář, kytarista, skladatel a textař vydává v březnu již své třetí album pod názvem Želví sny. Kompletní hudbu na desku složil Karel Vepřek s tradiční vyjímkou poslední písně, kterou zkomponoval René Pařez.

Želví sny

224 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.

Elida

314 Kč
Tango o Praze
Z archívu Fosil vybral a sestavil Jaroslav Hutka tuto kolekci písní, která vychází z jeho prvního turné v roce 1990.

Tango o Praze

224 Kč
Zobrazuji 861 - 870 z 893 položek
<< < 1 .. 85 86 87 88 89 90 > >>