Nejprodávanější tituly v roce 2021
medicína

Speciální psychoterapie - 20%
Emoce doprovázejí lidskou bytost po celý její život. Podílejí se na formování osobnosti člověka a jeho vztahů. Jsou důležitým vnitřním regulativem chování, čili přispívají k naší aktivní i pasivní adaptaci.
medicína
Ukázky

Speciální psychoterapie

390 Kč
312 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
medicína
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
medicína
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Alkohol a játra - 20%
Kniha přináší mezioborový pohled klinika, biochemika a patologa na alkoholové postižení jater. Díky komplexnímu zpracování je ojedinělou publikací na českém trhu. Je určena studentům LF i lékařům v postgraduálním vzdělávaní.
medicína
Ukázky

Alkohol a játra

229 Kč
183 Kč
Anglicko-český stomatologický slovník - 20%
Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiálů).
medicína
Ukázky

Anglicko-český stomatologický slovník

382 Kč
306 Kč
Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře - 20%
Publikace přehledným a srozumitelným způsobem pojednává o základních kardiologických problémech, se kterými se setkává dětský lékař ve své každodenní praxi. V prvních kapitolách knihy jsou postupně probrány nejčastější klinické problémy.
medicína
Ukázky

Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře

169 Kč
135 Kč
Modely ošetrovateľstva v kocke - 20%
Predkladaná publikácia je určená študentom ošetrovateľstva a ich pedagógom, zdravotným sestrám, ale aj všetkým odborným pracovníkom, ktorých zaujíma problematika teórie ošetrovateľstva.
medicína
Ukázky

Modely ošetrovateľstva v kocke

127 Kč
102 Kč
Neurologie v rehabilitaci - 20%
Jedná se o základní učebnici pro moderní výuku rehabilitačních pracovníků všech stupňů.
medicína
Ukázky

Neurologie v rehabilitaci

407 Kč
326 Kč
Neuropsychologie v neurologii - 20%
Publikace Neuropsychologie v neurologii se na vysoce odborné úrovni věnuje základnímu předmětu zájmu všech klinických psychologů, neurologů, psychiatrů i studentů příslušných oborů, tedy kognitivnímu deficitu u vybraných neurologických poruch.
medicína
Ukázky

Neuropsychologie v neurologii

390 Kč
312 Kč
Partnerské a rodinné poradenství - 20%
Dvojice zkušených autorů předkládá tuto publikaci studentům psychologie, odborníkům v oborech partnerské a rodinné poradenství i zainteresované veřejnosti. Zabývá se v ní prací s příběhy, které jsou chápány jako zdroje poznání.
medicína
Ukázky

Partnerské a rodinné poradenství

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 988 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 99 > >>