Nejprodávanější tituly v roce 2021
medicína

Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče II - 20%
Další kniha z pera známého autora navazuje na úspěšnou publikaci Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče. Dílo, které je určeno nejen sestrám v praxi, ale i studentům ošetřovatelství, přináší další zajímavé kauzy.
medicína
Ukázky

Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče II

149 Kč
119 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
medicína
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
medicína
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Prevence nozokomiálních nákaz v klinické praxi - 20%
Nozokomiální nákazy mají negativní dopad na zdravotní péči, jsou příčinou prodlužování hospitalizace, zvýšených nákladů na léčbu a vyšší mortality. Je tedy nezbytně nutné, aby všichni zdravotničtí pracovníci věděli jak těmto nákazám zabránit.
medicína
Ukázky

Prevence nozokomiálních nákaz v klinické praxi

169 Kč
135 Kč
Rekonstrukce prsu po mastektomii - 20%
Autoři popisují nejčastěji používané chirurgické metody rekonstrukce prsu za použití jak implantátů, tak vlastní živé tkáně. Vycházejí především z vlastních zkušeností a podmínek zdravotní péče v České republice.
medicína
Ukázky

Rekonstrukce prsu po mastektomii

365 Kč
292 Kč
100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky - 20%
V České republice je stále více než polovina úmrtí způsobena nemocemi srdce a cév. Kardiovaskulární onemocnění je tedy celospolečenským problémem, který musí být řešen komplexně.
medicína
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí pro kardiaky

149 Kč
119 Kč
Fyziologie - 20%
Fyziologie pro studenty zdravotnických oborů je určena všem studentům nelékařských zdravotnických oborů i oborů sociálně-zdravotních, které jsou realizovány na vyšších odborných školách a v bakalářských a magisterských programech vysokých škol.
medicína
Ukázky

Fyziologie

200 Kč
160 Kč
Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka - 20%
Opakované vydání této knihy potvrzuje skutečnost, že monografie úspěšně řeší velmi nesnadný úkol - stručně shrnout poznatky o centrálních mechanizmech řízení hybnosti a informovat o možnostech odstranění, popřípadě zmírnění poruch motoriky.
medicína
Ukázky

Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka

225 Kč
180 Kč
Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry - 20%
Tato ojedinělá učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru gastroenterologie a hepatologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty s poruchami a onemocněním zažívacího ústrojí.
medicína
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry

254 Kč
203 Kč
Lékařský výzkum a etika - 20%
V době, kdy se problematika výzkumu ocitá v centru medicínského dění a mění se tradiční vztah lékaře a jeho nemocného ve vztah výzkumníka a subjekt výzkumu, je nanejvýš urgentní věnovat pozornost možným etickým úskalím výzkumu.
medicína
Ukázky

Lékařský výzkum a etika

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 988 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 > >>