Nejprodávanější tituly v roce 2021
česká

Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
česká

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Mámo, táto v komoře je krockodýl - 11%
Mámo, táto v komoře je krockodýl je velice speciální knížka, která ani knížkou není.
česká

Mámo, táto v komoře je krockodýl

539 Kč
479 Kč
Muzikopohádky - 11%
Kniha v sobě snoubí pohádky, písničky, muzikoterapeutické a hudebně vzdělávací hry a postupy výroby hudebních nástrojů. Ke každé pohádce náleží písnička odkazující k tématu pohádky, stejně tak hry i ruční výroba nástrojů jsou laděné v duchu pohádky.
česká

Muzikopohádky

179 Kč
159 Kč
Nacistické poklady a StB - 11%
Více než čtyřicet let se Státní bezpečnost pokoušela najít domnělé nacistické poklady.
česká

Nacistické poklady a StB

359 Kč
319 Kč
Padlí andělé - 66%
Kniha známé české autorky zavádí čtenáře do doby devadesátých let, kdy se lidé začali podnikat ve všech možných oborech lidské činnosti, včetně řemesla nejstaršího, prostituce.
česká

Padlí andělé

260 Kč
89 Kč
Spící město - 11%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města. Čtyři vyděšení sourozenci Kryštof, Samuel, Kristýna a Ema postupně zjišťují, že nespí jen jejich rodiče, ale úplně všichni lidé,
česká

Spící město

359 Kč
319 Kč
Tereza - Příběh s prvky etikety - 11%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku.
česká

Tereza - Příběh s prvky etikety

233 Kč
207 Kč
Vtipy pro děti 5 - 11%
Tato kniha plná vtipů udělá radost všem.
česká

Vtipy pro děti 5

179 Kč
159 Kč
Dědek - 11%
Sled pečlivě vybraných, často bizarních vzpomínek z dětství a dospívání postupně modeluje titulní postavu dědka, ale i vyprávějící autorovo alter-ego a další jeho protihráče velmi plasticky a nesentimentálně.
česká

Dědek

135 Kč
120 Kč
Jak myška snědla měsíc - 11%
(5x)
Co se stane, když se malé myšce splní přání a z nebe spadne kousek voňavého měsíce? Myška si z něj ukousne. Jak to ale dopadne? Bude měsíc ještě někdy kulatý? Koukněte se myší dírou!
česká

Jak myška snědla měsíc

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>