Nejprodávanější Kniha v roce 2021
poezie

Svět v zrnku písku
(3x)
Reedice výboru Blakeovy poezie v překladu Jiřího Valji.
poezie

Svět v zrnku písku

233 Kč
Bubásně
Výbor Bubásně z díla německého básníka Christiana Morgensterna vznikl ve spolupráci překladatelů Jany Pokojové a Jana Januly a ilustrátorky Karoliny Žitné.
poezie

Bubásně

224 Kč
Básně z dásně
Jaromír Plachý, výtvarník a autor počítačových her, se v tomto svazku premiérově představuje jako básník i ilustrátor zároveň.
poezie

Básně z dásně

268 Kč
Bytosti schopné zemřít
(2x)
Básníci zahrnutí v této antologii se v mnoha ohledech pohybují na okraji. Zcela vědomě nebo i proti své vůli stojí stranou společnosti, někteří z nich i stranou vlastního života. Smrt je dostihuje záhy, zvaná i nezvaná.
poezie

Bytosti schopné zemřít

260 Kč
Hotel po sezóně
Milan Děžinský je ceněný básník a překladatel střední generace; za svou poslední sbírku Obcházení ostrova (2017) získal Magnesii Literu za poezii. Nyní přichází s netypickou novinkou, sbírkou dle vlastních slov „stvořenou z radosti i piety".
poezie

Hotel po sezóně

206 Kč
Tajné ohně
Kniha Tajné ohně (Tři knihy básní) přináší v jednom svazku téměř souborné vydání básnického díla známé autorky.
poezie

Tajné ohně

232 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
poezie

Kniha o

399 Kč
Víš, co má v plínce myš ?
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
Básně sebrané (váz.)
(1x)
Souborné vydání všech dosavadních sbírek nejčtenějšího českého básníka současnosti. Autorovy básně se staly kultovními a některé doslova zlidověly.Stranou zůstává pouze výbor z juvenilní tvorby s názvem Mladost - Radost a "kolibřík" s názvem Vše nejlepší.
poezie

Básně sebrané (váz.)

404 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 77%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
poezie

Chtěl jsem jí zazpívat

230 Kč
53 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>