Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2022

Matematický vesmír
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.

Matematický vesmír

449 Kč
Nesmrtelnost
(3x)
Nesmrtelnost nejúplněji z celého dosavadního Kunderova Díla ztělesňuje román jako hravý nápad, který se rozvíjí před čtenářovýma očima, a přitom strhuje do hry autorův skvělý intelekt i silnou obraznost.

Nesmrtelnost

376 Kč
Nové příběhy Seka a Zuly
Na úspěšné vydání knihy o neandrtálských sourozencích Sek a Zula navazuje další výběr pravěkých příběhů.

Nové příběhy Seka a Zuly

179 Kč
Od hlouposti k šílenství
(2x)
Poslední dílo Umberta Eca je souborem malých intelektuálních potěšení, jde o výběr z knižně dosud nepublikovaných článků, které nashromáždily za patnáct let, kdy vycházely v tisku.

Od hlouposti k šílenství

358 Kč
Otázka ztracené hlavy
Samuel Hoenig je mladý muž, který má vlastní podnik, žije s matkou a miluje baseball. Řekli byste – nic výjimečného. Jenomže Samuel je velice výjimečný. Trpí Aspergerovým syndromem, i když on sám je přesvědčený, že je to spíš výhoda než utrpení.....

Otázka ztracené hlavy

268 Kč
Pohádky a hrátky
Kniha veselých pohádek, vtipných rébusů a hádanek je zábavou jak pro děti, tak pro jejich rodiče, opatrovníky a vůbec čtenáře, kteří chtějí vtipem poškádlit své mozkové závity.

Pohádky a hrátky

224 Kč
Smysl lidské existence
Ve své dosud nejfilozofičtější knize Smysl lidské existence se autor obrací k lidským otázkám jako „Odkud pocházíme?“, „Proč existujeme na této planetě?“ nebo „Kam a proč kráčíme?“.

Smysl lidské existence

223 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
V poutech rozkoše
(1x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.

V poutech rozkoše

297 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100