Nejprodávanější tituly - leden 2022
zdraví a životní styl

Meditace + CD Flétna pro meditaci - 11%
Již šesté vydání praktické a jasně srozumitelné knihy pro začátečníky i pokročilé, nyní doplněné o CD Flétna pro meditaci. Obsahuje řadu koncentračních a meditačních cvičení a dále odpovědi na mnoho otázek o meditaci.
zdraví a životní styl

Meditace + CD Flétna pro meditaci

341 Kč
303 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
zdraví a životní styl

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Znovuzrození pomocí dechu - 11%
Rebirthing, neboli vědomé energetizující dýchání, je léčebná cesta do minulosti. Tato transformativní terapie zpřístupňuje člověku aspekty ukryté v jeho nitru po celá léta a umožňuje jejich vyléčení.
zdraví a životní styl

Znovuzrození pomocí dechu

259 Kč
230 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
zdraví a životní styl

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Medicína posvátných stromů - 11%
Abeceda stromů“ je živoucím odkazem dávné tradice, předávané po celá staletí z generace na generaci. Starodávnou ogamskou abecedu stromů, jejíž každé písmeno je obestřeno duchovní a medicínskou tradicí, používali druidové k magické práci....
zdraví a životní styl

Medicína posvátných stromů

259 Kč
230 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 251 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>