Nejprodávanější tituly - leden 2022
fantasy

Černá píseň - 11%
Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny. Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ.
fantasy

Černá píseň

413 Kč
367 Kč
Tanec s draky - 11%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
fantasy

Tanec s draky

799 Kč
710 Kč
Z krve a popela - 11%
(6x)
První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové. Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí.
fantasy
Ukázky

Z krve a popela

449 Kč
399 Kč
Bouře mečů - 11%
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
fantasy
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
790 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Problém tří těles - 11%
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
fantasy
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
399 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Dune Messiah - 11%

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

fantasy

Dune Messiah

269 Kč
239 Kč
Hellraiser - 11%
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
fantasy

Hellraiser

224 Kč
199 Kč
Loki a soumrak bohů - 11%
(1x)
S narozením Lokiho Laufeyjarsona, syna bohyně a obra z Jötunheimu, se pojí hrozivá kletba – a Otec veškerenstva Ódin to moc dobře ví.
fantasy

Loki a soumrak bohů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 491 položek
<< < 1 2 3 4 .. 50 > >>