Nejprodávanější tituly - leden 2022
sci-fi

Předposlední pravda - 6%
(1x)
Paranoidní thriller od velmistra žánru sci-fi vrhá čtenáře do chmurného světa budoucnosti, do Ameriky zničené válkou, mezi Američany, kteří žijí hluboko pod povrchem zemským, protože jinde není bezpečno.
sci-fi

Předposlední pravda

253 Kč
238 Kč
0 Tu, svazek druhý - 11%
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
sci-fi

0 Tu, svazek druhý

403 Kč
358 Kč
0 Tu, svazek první - 11%
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
358 Kč
Ultimus - 11%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života. Vyklubala
sci-fi

Ultimus

359 Kč
319 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

439 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
478 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 11%
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
398 Kč
Dune Messiah - 11%

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

sci-fi

Dune Messiah

269 Kč
239 Kč
Veterán - 11%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi

Veterán

323 Kč
287 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 329 položek
<< < 1 2 3 4 .. 33 > >>