Nejprodávanější tituly - leden 2022
právo

Směrnice DAC 6 v přehledech
Publikace se podrobně věnuje nové aktuální povinnosti oznamovat přeshraniční transakce u definovaných přeshraničních uspořádání.
právo

Směrnice DAC 6 v přehledech

89 Kč
Občanské právo hmotné 4 - Díl čtvrtý: Dědické právo - 11%
Čtvrtý svazek základní vysokoškolské učebnice obsahuje výklad dědického práva podle hlavy III části třetí občanského zákoníku č. 89/2012 Sb.
právo

Občanské právo hmotné 4 - Díl čtvrtý: Dědické právo

329 Kč
292 Kč
Postavení jednatele - právní a daňový pohled
Kniha vás seznámí též s možnostmi nastavení smlouvy o výkonu funkce a způsoby odměňování. Čtenáři jistě ocení řadu konkrétních praktických příkladů a doporučení z praxe, stejně jako daňové dopady, zejména ve vztahu k odměně jednatele.
právo

Postavení jednatele - právní a daňový pohled

89 Kč
Obrana politiky II. - 11%
Autor, významný český politik a politolog, přednáší od roku 1994 na pražské právnické fakultě o historických souvislostech konkrétních politických jevů a ovšem také o tom, co zakusil ve skutečné politice.
právo

Obrana politiky II.

225 Kč
200 Kč
Příběh moderního práva - 11%
(2x)
Stále rychleji se měnící Západní svět čelí v posledních letech novým politickým, hospodářským a společenským problémům, které se nezbytně staly novými výzvami také pro obor práva.
právo

Příběh moderního práva

297 Kč
264 Kč
Právní minirádce pro život - 20%
Potýkáte se s reklamací zboží? Víte, na co máte právo, když nakupujete přes internet? Hledáte vhodného dodavatele plynu a elektřiny, ale ztrácíte se v záplavě zaručeně nejvýhodnějších nabídek? Přete se se sousedem, kdo má uklidit spadané listí?
právo
Ukázky

Právní minirádce pro život

195 Kč
156 Kč
Jak na spolkový rejstřík
Jste jedním ze 60 tisíců existujících spolků, dříve občanských sdružení? Publikace Vás provede procesem nutného zápisu do spolkového rejstříku, který musí do konce roku 2016 provést všechny organizace, které měly dříve tuto právní formu.
právo

Jak na spolkový rejstřík

89 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
Slovník představitelů soudní správy v Čechách v letech 1849-1918 - 11%
Slovník představuje strukturovaná biografická hesla představitelů krajských soudů, zemského, obchodního a vrchního zemského soudu v Praze, a vedoucích státních návladních.
právo

Slovník představitelů soudní správy v Čechách v letech 1849-1918

306 Kč
272 Kč
Moderní psychologie pro právníky - 20%
Pro současnou forenzní psychologii je charakteristický deliktově specifický přístup. Místo obecných, univerzálních výpovědí o pachatelích, zločinech a jejich obětech se již několik let prosazuje studium a výzkum konkrétních okruhů kriminality.
právo
Ukázky

Moderní psychologie pro právníky

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3