Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
psychologie

Grafologie a všímavost - 20%
Grafologie a všímavost je přelomová publikace, která staví celou praxi psychologie rukopisu na kvalitativně novou, vyšší úroveň.
psychologie
Ukázky

Grafologie a všímavost

169 Kč
135 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
psychologie
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život - 20%
(1x)
Po bestsellerech Zázračný úklid a Žít s radostí vychází nová kniha slavné Marie Kondo, která svou inspirativní metodu úklidu nyní přenesla na oblast zaměstnání. Spolu se Scottem Sonensheinem, psychologem v oblasti organizace práce, poradí, jak můžete dosáhnout výsledku, který vám změní život.
psychologie
Ukázky

Radost z práce - Uspořádejte si svůj profesní život

199 Kč
159 Kč
Tajemství snů a jak ho rozluštit - 20%

Nahlédněte do magického světa snů! Pokud patříte mezi snílky a láká vás tajuplný snový svět, oceníte tohoto průvodce, který vás seznámí s moderním přístupem k výkladu snů i s nejčastějšími sny, které se lidem zdají. Dozvíte se, jak si založit snový deník, co je to spánková paralýza a lucidní snění, proč někteřílidé mají pocit, že se jim nic nezdá.

psychologie
Ukázky

Tajemství snů a jak ho rozluštit

279 Kč
223 Kč
Hypnotické skripty - 20%
Již třetí rozšířené vydání knihy obsahující soubor skriptů, které jsou určené pro hypnoterapeuty k použití pro své klienty.
psychologie
Ukázky

Hypnotické skripty

65 Kč
52 Kč
Nespoutaná mysl - 20%
(1x)
Slavný kouč a motivátor Jim Kwik nám představuje svoje revoluční techniky, které nás mají zbavit všech životních limitů. Odkrývá spoustu mýtů, o nichž si myslíme, že nás v životě omezují a kvůli nimž se do spousty věcí v profesním i osobním životě nepouštíme.
psychologie
Ukázky

Nespoutaná mysl

239 Kč
191 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
psychologie
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

psychologie
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Psychologie sériových vrahů - 20%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie
Ukázky

Psychologie sériových vrahů

594 Kč
475 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 203 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>