Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
ostatní sporty

Běháme po Praze a okolí - 20%
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km.
ostatní sporty
Ukázky

Běháme po Praze a okolí

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
ostatní sporty
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
ostatní sporty
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Florbal - 20%
Florbal je v současnosti jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících sportů u nás. Hrají ho již tři desítky tisíc registrovaných hráčů a tisíce a tisíce školou povinných kluků i holek a dalších zájemců.
ostatní sporty
Ukázky

Florbal

118 Kč
94 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
ostatní sporty
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
ostatní sporty
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Manuál obranné střelby - 20%
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
ostatní sporty
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
176 Kč
Sportovní tanec - 20%
Na našem trhu dosud nebyla žádná publikace, která by se důkladně věnovala tanečnímu sportu. Většina z nás se setkala s tanečními kursy, s výukou společenských tanců a se společenskou výchovou.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní tanec

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4