Nejprodávanější tituly - leden 2022
křesťanství

Odevzdanost do Boží prozřetelnosti - 20%
Klasické dílo sedmnáctého století se stalo „učebnicí“ mnoha světců (Terezie z Lisieux). Termín „milost přítomného okamžiku“ vyjadřuje moudré uspořádání stálého napětí mezi aktivitou a pasivitou v hledání Boží vůle.
křesťanství
Ukázky

Odevzdanost do Boží prozřetelnosti

80 Kč
64 Kč
První český filozof a vlastenec Jeroným Pražský - 20%
(1x)
Kniha se pokouší postřehnout a dát plastický živý příběh vnitřnímu životu i osudu, nám dnes na první pohled možná vzdáleného středověkého člověka, Jeronýma z Prahy a představit jeho duševní svět a životní zápas v myšlenkovém klimatu své doby.
křesťanství
Ukázky

První český filozof a vlastenec Jeroným Pražský

230 Kč
184 Kč
Svatý sex
(1x)
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
křesťanství
Ukázky

Svatý sex

179 Kč
Ty jsi kněz navěky - 11%
Ludmila Javorová (1932) je jedna z mála žen, které byly vysvěceny na katolické kněze. Od roku 1964 byla pravou rukou tajně vysvěceného biskupa Felixe M. Davídka (1921–1988), vůdčí osobnosti skryté církve u nás.
křesťanství

Ty jsi kněz navěky

287 Kč
255 Kč
U ambonu - 11%
Od chvíle, kdy se kvůli koronavirové krizi uzavřely všechny kostely, odstartoval podcastový projekt U ambonu, v jehož rámci šest známých kněží každý den komentovalo evangelijní čtení.
křesťanství

U ambonu

224 Kč
199 Kč
V zájmu všeho křesťanstva - 11%
(1x)
Tak jako se Waterloo stalo v obecném povědomí synonymem pro porážku, Lepanto – námořní bitva Osmanů s benátsko-španělsko-papežskou koalicí vystupující jako tak zvaná Svatá liga – vstoupilo do dějin jako „bod obratu“.
křesťanství

V zájmu všeho křesťanstva

242 Kč
215 Kč
Bázeň a chvění - 20%
Rozmlouvat o víře, aniž bychom se kdy dotkli sebereflexe, pochybností a bytostné úzkosti, aniž bychom se co jen přiblížili pochopení paradoxu života a stali se Jedinci, je jako rozmlouvat o kružnici bez znalosti jejího středu.
křesťanství
Ukázky

Bázeň a chvění

255 Kč
204 Kč
Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou - 11%
Svůj první knižní rozhovor poskytl Marek Vácha svému příteli, bývalému studentu a vedoucímu táborů pro mládež Jožinu Valentovi.
křesťanství

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou

241 Kč
214 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
křesťanství

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
křesťanství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 154 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>