Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
ostatní

Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
ostatní
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Občan 865 - 20%
(1x)
Kniha popisuje obtížné a vleklé úsilí amerického Úřadu pro zvláštní vyšetřování (OSI) najít, zbavit amerického občanství a vyhostit bývalé nacisty a jejich pomocníky, kteří se po válce vloudili do Spojených států a vedli tam poklidný život, aniž by zaplatili za své zločiny.
ostatní
Ukázky

Občan 865

249 Kč
199 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ostatní
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Řez do tuhého - 20%
Memoáry soudní lékařky.
Roky bylo soudní lékařství tabu. Pak ale přišly seriály jako CSI: Kriminálka Las Vegas a z forenzních patologů se staly hvězdy. Přesvědčivý obraz o skutečném životě mezi mrtvými podává Judy Melinek.
ostatní
Ukázky

Řez do tuhého

199 Kč
159 Kč
Albert ze Šternberka - 20%
Mezi důležité spolupracovníky císaře Karla IV. patřil nejvýznamnější příslušník moravské větve rodu Šternberků. Albert absolvoval úspěšnou církevní kariéru, byl olomouckým kanovníkem, poté biskupem v severoněmeckém Zvěříně a v Litomyšli.
ostatní
Ukázky

Albert ze Šternberka

349 Kč
279 Kč
Bílá smrt - 20%

Strhující popis nemilosrdných bojů proti drtivé sovětské přesile Životní příběh legendárního finského odstřelovače Sima Häyhäho (1905–2002), nenápadného, drobného chlapíka, který za Zimní války se Sovětským svazem výrazně zasáhl do těžkých bojů o řeku Kollaa.

ostatní
Ukázky

Bílá smrt

199 Kč
159 Kč
Číslo na tvém předloktí je modré jako tvé oči - 20%
(1x)
„Radši na to děcko zapomeňte, beztak nepřežije…“ S touto větou byla matka Evy Umlaufové konfrontována na začátku roku 1945 po příjezdu do Osvětimi.
ostatní
Ukázky

Číslo na tvém předloktí je modré jako tvé oči

129 Kč
103 Kč
Dívky, které přežily holokaust - 20%

Přežily největší genocidu… a našly odvahu o ní vyprávět. „Řekla jsi mi, že chceš žít…“ – uslyšela Zosia od své matky. A pak společně uprchly z koncentračního tábora Majdanek. Více než 70 let po konci války se rozhodla vyprávět svůj příběh – stejně jako 6 dalších žen, které jejich židovský původ odsoudil ke ztrátě dětství a boji o život.

ostatní
Ukázky

Dívky, které přežily holokaust

279 Kč
223 Kč
Marie Terezie: Tchyně Evropy - 20%
Marie Terezie po letech vládnutí zjišťuje, že mír, jemuž tolik obětovala, moc nevynáší. Proto zahajuje politiku, která jí vynese přízvisko Tchyně Evropy. Svůj vliv a moc získává novou strategií – skrze domluvené sňatky svých dětí.
ostatní
Ukázky

Marie Terezie: Tchyně Evropy

199 Kč
159 Kč
Po vlastní ose - 20%
(1x)

Příběh holky, která chce projet svět. Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat.

ostatní
Ukázky

Po vlastní ose

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 365 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>