Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
ostatní

Šťastná za všech okolností - 20%
(1x)

Nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi „Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“

ostatní
Ukázky

Šťastná za všech okolností

209 Kč
167 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
ostatní
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Zahrady od Dany - 20%
(1x)
Chcete si naplánovat vlastní zahradu a nevíte, jak začít? Tato kniha vás provede vším, na co byste při navrhování zahrady měli myslet – od zjištění, jaké podmínky nabízí váš pozemek, přes výběr zahradních prvků (pergola, terasa, bazén atd.) až po pečlivé zvážení toho, jaké rostliny a kam je vhodné vysadit.
ostatní
Ukázky

Zahrady od Dany

339 Kč
271 Kč
Zápisník abstinentky - 20%
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
ostatní
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
167 Kč
Zatočte s nepořádkem - 20%
(1x)
Nepořádek kolem vás neznamená, že jste bordelář, ale vypovídá o tom, jaký člověk jste. Životní koučka Kerri Richardsonová k němu přistupuje zcela z jiného úhlu pohledu a vybízí, abyste ho přijali za svůj vlastní.
ostatní
Ukázky

Zatočte s nepořádkem

179 Kč
143 Kč
Zrušený rok – Deník 2020 - 20%
Michal Viewegh po několika letech opět přichází s nejosobnějším a nejotevřenějším žánrem – s deníkem. Rok 2020 byl pro valnou část obyvatel této planety zřejmě tím nejpodivnějším, a bohužel mnohdy i tím nejbolestivějším obdobím, jaké kdy zažili.
ostatní
Ukázky

Zrušený rok – Deník 2020

279 Kč
223 Kč
Žena filmového kritika: Den zúčtování - 20%
Žena filmového kritika znovu zasahuje! Naše bránice i naše srdce… Tentokrát jsou její (sebe)ironické a vtipné blogové příspěvky řízením osudu rámovány kritikovými bizarními zraněními i pandemií koronaviru.
ostatní
Ukázky

Žena filmového kritika: Den zúčtování

199 Kč
159 Kč
Co je nového v hudbě - 20%
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
ostatní
Ukázky

Co je nového v hudbě

160 Kč
128 Kč
Chov japonských křepelek - 20%
(1x)
Kniha obsahuje základní a zajímavé informace a také vlastní zkušenosti z mého chovu japonských křepelek. V knize se seznámíte se všemi aspekty chovu.
ostatní
Ukázky

Chov japonských křepelek

199 Kč
159 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
ostatní
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 365 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 37 > >>