Nejprodávanější knihy - leden 2022
detektivky

Znamení Jidáš
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...
detektivky

Znamení Jidáš

314 Kč
Něco za něco
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
detektivky
Ukázky

Něco za něco

403 Kč
S vlčí hlavou v erbu
(2x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrze v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.
detektivky

S vlčí hlavou v erbu

305 Kč
Hroby se otevřely
(2x)
Svérázný a životem těžce zkoušený dublinský patolog Quirke se dostává do zvlášť obtížné životní fáze. Sám má podezření, že s ním není něco v pořádku: zažívá halucinace, ztrácí vědomí a obává se nádoru na mozku.
detektivky

Hroby se otevřely

269 Kč
Hřbitov nevěst

Přízračná sibiřská tajga, nekonečné bažiny, zapomenuté trestanecké osady. Prostředí, ve kterém se osamělý český etnograf cítí méně sám. Hledá poslední příslušníky místních domorodých skupin, kteří zde živoří na hranici jejich zanikajícího světa.

detektivky
Ukázky

Hřbitov nevěst

233 Kč
Closed Casket
(1x)

Hercule Poirot returns in another brilliant murder mystery that can only be solved by the eponymous Belgian detective and his ‘little grey cells’. What I intend to say to you will come as a shock . . .’

detektivky

Closed Casket

377 Kč
Horká půda
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
detektivky

Horká půda

305 Kč
Ohnivé znamení
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky

Ohnivé znamení

403 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
Augiášův chlév
„Finito! Život dobrodruha na volné noze Roberta Balcara za pár hodin ukončily dvě kulky. Byly vypáleny z dalekonosné pušky, přičemž první ze střel ho nezasáhla zcela přesně, čímž mu byly dopřány ještě dvě vteřiny vědomí.
detektivky

Augiášův chlév

251 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 278 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 28 > >>