Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
děti a mládež

Kočičí válečníci (5) - Nebezpečná stezka - 20%

Pátý díl světově úspěšné fantasy série. Stínový klan si vybral za svého nového vůdce Drápa a vše nasvědčuje tomu, že se tento kočičí válečník chce pomstít klanu Hromových.

děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (5) - Nebezpečná stezka

149 Kč
119 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

děti a mládež
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Vánoční koleda - 20%
(6x)
Proslulý příběh o starém lakomci, kterému duchové ukážou svět chudých, a změní tak jeho smýšlení.Obchodník Ebenezer Skruž je lakotný. Vlastně miluje jen jedno - peníze!
děti a mládež
Ukázky

Vánoční koleda

99 Kč
79 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
děti a mládež
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Alchymistova šifra – Havranova pomsta - 20%
Tajuplný Havran nastražil na Christophera strašlivou past a on teď sedí zavřený ve vězení v Toweru.
děti a mládež
Ukázky

Alchymistova šifra – Havranova pomsta

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 194 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 20 > >>