Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
děti a mládež

Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
děti a mládež
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Pravidla skutečných ninjů - 20%
(3x)
Do třídy přišel nový kluk a s ním spousta problémů. S nikým se nebaví, sprostě nadává, a navíc se pere. Spolužáci zjišťují, že to s ním nebude lehké. Ale jednoduché to nemá ani sám Ivoš.
děti a mládež
Ukázky

Pravidla skutečných ninjů

209 Kč
167 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

děti a mládež
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Encanto - Příběh podle filmu - 20%

Knížka k novému filmu společnosti Disney Encanto je příběhem neobyčejné rodiny Madrigalů. Žijí vysoko v kolumbijských horách, v kouzelném domě, na zázračném místě jménem Encanto.

děti a mládež
Ukázky

Encanto - Příběh podle filmu

199 Kč
159 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

děti a mládež
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Obchod paní Tlusté - 20%
Originální a důvtipné pohádky pro děti, které mají rády záhady a tajemství. Plné kouzelných bytostí, krásných princezen i udatných mladíků, kde dobro vítězí nad zlem.
děti a mládež
Ukázky

Obchod paní Tlusté

249 Kč
199 Kč
Pac a pusu z autobusu - 20%

Věřili byste, že řidič autobusu dokáže vyprávět ty nejbáječnější pohádky? Dominik miluje pohádky, ze všeho nejvíc ty od tatínka. Táta řídí zájezdový autobus a když je na cestách, vypráví mu je po telefonu. Pokaždé jinou, vždycky podle toho, kterou zemí právě projíždí.

děti a mládež
Ukázky

Pac a pusu z autobusu

199 Kč
159 Kč
Sliz - 20%
(1x)

Vítejte na jednom zvláštním ostrově… Je malý, hezký, jen kdyby tu nebydlela ta spousta příšerných dospělých. Školu, park, ba i hračkářství mají na starost lidé, kterým nic neudělá větší radost, než když můžou nějakému dítěti znepříjemnit život....

děti a mládež
Ukázky

Sliz

198 Kč
158 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

děti a mládež
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

děti a mládež
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 194 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 20 > >>