Nejprodávanější e-knihy - leden 2022
zdraví a životní styl

Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
zdraví a životní styl
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Odvahu! - 20%
Bušení srdce, úzkost, obavy? Oscar - stále dobře naladěná ovečka - ví, že to tak nemůže zůstat a poradí vám tu nejjednodušší a nejpřirozenější cestu, jak se zase cítit dobře. Nic neovlivňuje vaši mysl tak přímo, jako vaše tělo.
zdraví a životní styl
Ukázky

Odvahu!

118 Kč
94 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 93 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>