Nejprodávanější tituly - říjen 2022
kuchařky

Saláty ze Svatojánu - 11%
(1x)
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí.
kuchařky

Saláty ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Světová kuchyně plná bylin a koření
Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom.
kuchařky

Světová kuchyně plná bylin a koření

269 Kč
„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ - 11%
Kolektivní monografie s názvem „Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ přibližuje v mezioborovém pohledu vývoj a proměny českých kuchařských knih vydávaných v průběhu „dlouhého“ 19. století.
kuchařky

„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“

431 Kč
383 Kč
Boží dar - 11%
Oblíbený dokumentární cyklus České televize „Boží dar“ je věnován potravinám či lépe řečeno oslavuje české potraviny a vzdává jim dík.
kuchařky

Boží dar

269 Kč
239 Kč
Je to tak snadné – recepty na každý den
Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad...
kuchařky

Je to tak snadné – recepty na každý den

179 Kč
Manuál pro milovníky kávy - 11%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
kuchařky

Manuál pro milovníky kávy

314 Kč
279 Kč
Recept(y) na zhubnutí - 11%
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
kuchařky
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
159 Kč
Tajemství domácí čajovny - 11%
Moře zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.
kuchařky

Tajemství domácí čajovny

359 Kč
319 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima - 11%
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období.
kuchařky

Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima

62 Kč
55 Kč
Velká kniha o rumu - 11%
Rum – od cukrové třtiny až po degustaci.
kuchařky

Velká kniha o rumu

718 Kč
638 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 166 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 > >>