Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022
podle předmětů

Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění - 20%
Publikace je základní učebnicí pro studující dějin umění i dalších kulturně-historických oborů a je jediným učebním textem tohoto druhu v češtině. Velikost e-knihy je 29 MB.
podle předmětů
Ukázky

Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění

143 Kč
114 Kč
Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Fonetika a fonologie současné španělštiny - 20%
(1x)
Výrazně přepracované a rozšířené vydání textu publikovaného poprvé v roce 2005 reaguje na nejnovější vývoj v oboru, zejména pak na sérii normotvorných gramatických příruček vydaných španělskou Královskou akademií v letech 2009–2011.
podle předmětů
Ukázky

Fonetika a fonologie současné španělštiny

190 Kč
152 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
podle předmětů
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
podle předmětů
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Literatura v kostce pro SŠ - 20%
Neváhejte a pořiďte si učebnici, která přehledně shrnuje veškeré učivo světové a české literatury probírané na středních školách. Nejoblíbenější doplňková učebnice literatury připraví každého studenta nejen k maturitní zkoušce, ale i k přijímacím zkouškám na vysokou školu.
podle předmětů
Ukázky

Literatura v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Němčina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Publikace obsahuje 20 lekcí, v nichž si procvičíte gramatiku i osvojíte nová slovíčka. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které českým studentům dělají potíže.
podle předmětů
Ukázky

Němčina pro samouky a věčné začátečníky

399 Kč
319 Kč
Dětská přednemocniční a urgentní péče - 20%
Nové vydání oblíbené a úspěšné knihy, reflektující současná guidelines, je vyhledávanou pomůckou pro lékařské i nelékařské zdravotnické pracovníky, kteří se ve své práci mohou setkat s urgentně nemocným nebo poraněným dítětem v těžkém stavu.
podle předmětů
Ukázky

Dětská přednemocniční a urgentní péče

764 Kč
611 Kč
S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek - 20%
Cvičebnice češtiny jako gamebook? To tu ještě nebylo! Vydejte se do tajemného zámku a prozkoumejte ho od sklepa až po střechu. Cestu vám budou otevírat správné odpovědi, ale nezoufejte, když se spletete.
podle předmětů
Ukázky

S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>