Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2022
právo

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou
Fakta, vyšetřování, policejní a soudní protokoly, fotografie. Kniha se zabývá tzv. národním soudem z léta roku 1872, kdy byl spisovatel a libretista Prodané nevěsty Karel Sabina odhalen jako konfident pražského policejního ředitelství.
právo

Národní soud nad zrádcem Karlem Sabinou

62 Kč
Co je to vlastnictví? - 11%
Co je to vlastnictví? aneb Hledání principů práva a vlády (1840) je poměrně raný, ale snad nejznámější text Pierra-Josepha Proudhona.
právo
Ukázky

Co je to vlastnictví?

495 Kč
440 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2022 - 11%
Kniha slouží k získání komplexního přehledu o účetnictví.
právo

Účetnictví pro úplné začátečníky 2022

224 Kč
199 Kč
Soudní lékařství pro právníky - 11%
Stručná, přehledná a instruktivní publikace, která seznamuje s problematikou soudního lékařství právnicky vzdělané či vzdělávající se čtenáře.
právo

Soudní lékařství pro právníky

224 Kč
199 Kč
Jak se dostat z maléru - 11%
(4x)
Myslíte si, že není možné, aby se z normálních kluků stali jednoho dne nevědomky zločinci, po kterých pátrá policie? Standovi, Romanovi a Štěpánovi se to právě podařilo. Napadlo je totiž schovat něco, co patří jednomu z nich.
právo

Jak se dostat z maléru

287 Kč
255 Kč
Advokáti proti totalitě - 11%
Strhující životní příběhy deseti statečných obhájců, kteří neváhali prosazovat lidská práva a bojovat za své klienty i v době totality, kdy za tuto zásadovost sami čelili nebezpečí trestu. V jednom případě dokonce trestu smrti!
právo

Advokáti proti totalitě

359 Kč
319 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
právo

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
Právnická dvouletka - 11%
Pojem právnická dvouletka označuje období let 1948–1950, kdy došlo k zásadním změnám v československém právním řádu. Přestože dnes svým označením připomíná spíše hospodářské pětiletky, týkala se právnická dvouletka výlučně tvorby práva.
právo

Právnická dvouletka

261 Kč
232 Kč
Proces s protektorátní vládou - 11%
Publikace analyzuje z právního a politologického hlediska poválečný proces s protektorátní vládou. V úvodu rozebírá politickou a společenskou situaci, za níž se proces konal, a hodnotí právní normy, na jejichž základě byla sestavena žaloba.
právo

Proces s protektorátní vládou

216 Kč
192 Kč